ArrangeGroup

Geslaagd 15-jarig jubileumfeest ArrangeGroup!

Geplaatst op: 14 Dec 2015

ArrangeGroup bestaat inmiddels vijftien jaar! Dat is uiteraard een feestje waard. Daarom organiseerden wij op vrijdag 11 december een feestelijke avond voor alle klanten, relaties, medewerkers en oud-medewerkers. En we mogen terugkijken op een geslaagd jubileumfeest. Op naar de volgende vijftien jaar!

Stilstaan bij memorabele momenten

De feestelijke jubileumviering vond plaats in het Centraal Ketelhuis te Amersfoort. Een prachtige, industriële locatie op loopafstand van het Centraal Station van Amersfoort. Daar stond bij aankomst een ‘groen’ welkomstdrankje klaar, in de huisstijlkleur van ArrangeGroup. Tijdens de speech van eigenaren en directeuren Arjan Elst en Sander Koop werd stilgestaan bij de afgelopen vijftien jaar, waardevolle samenwerkingen, memorabele momenten en hoe ArrangeGroup zo succesvol is geworden in de afgelopen jaren. Daar werd natuurlijk op geproost.

Feestelijke jubileumviering

Na de speech barstte het feest los en legde een fotograaf deze spetterende jubileumviering vast. De rest van de avond stond in het teken van netwerken, borrelen en veel gezelligheid. Ook werd goed gebruik gemaakt van het fotohokje en zorgde de DJ samen met een saxofonist voor een feestelijke sfeer.

Waardevol moment

Concluderend kunnen we zeggen dat het een geweldig moment was om met waardevolle relaties te vieren. Dankzij de inzet en betrokkenheid van alle medewerkers, klanten, relaties en leveranciers is ArrangeGroup immers gegroeid tot het prachtige bedrijf dat ze nu is. Allemaal hartelijk dank voor deze mooie avond!

Vastlegging van de avond

Een selectie van de foto’s staan op onze Facebook-pagina te staan. Like onze bedrijfspagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen binnen ArrangeGroup.

Jubileumfeest

bel mij terug