ArrangeGroup

Genomineerden Servicedesk Awards 2016 bekend!

Geplaatst op: 06 Oct 2016

De genomineerden voor de Servicedesk Awards 2016 zijn bekend. Na uitvoerig overleg over alle inschrijvingen heeft de jury vier organisaties genomineerd. Zij gaan de strijd met elkaar aan en maken kans op de juryprijs of de publieksprijs voor ‘Beste Servicedesk’ van het jaar 2016.

Genomineerde Beste Servicedesk 2016

De genomineerde organisaties voor ‘Beste Servicedesk 2016’ zijn (in willekeurige volgorde):

Bedrijfsbezoek door onafhankelijke jury

De genomineerden presenteren zich tijdens een bedrijfsbezoek aan twee leden van de onafhankelijke jury. De jury bestaat uit de volgende facilitaire professionals:

  • Josée Kruisweg van de Nationale Politie
  • Wisse Stenchlak van ISS
  • Renske van der Heide van EuroFM
  • Patrick Souren van Provincie Limburg
  • Natasja Schaap van Gemeente Delft

 

Tijdens deze presentatie onderbouwen de genomineerden waarom juist hun servicedesk de award voor ‘Beste Servicedesk’ zouden moeten ontvangen.

Presentatie tijdens Servicedesk Event

De genomineerden verzorgen tijdens het Servicedesk Event ook een presentatie. In een pitch van vijf minuten moeten zij het publiek overtuigen waarom hun servicedesk de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Direct na de presentaties mag het publiek stemmen op hun favoriete servicedesk. Dit betekent dat de winnaar er zowel met de Publieksprijs als de Juryprijs vandoor kan gaan. De vraag is echter of de vakjury naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken dezelfde mening deelt als het publiek.

Award-uitreiking

De award-uitreiking vindt plaats op donderdagmiddag 10 november in het congrescentrum van Achmea in Zeist tijdens het Servicedesk Event 2016. Tijdens dit event worden door meerdere deskundigen uit het facilitaire werkveld diverse presentaties en workshops gehouden. Dit event is gratis toegankelijk voor belangstellenden. De Facilitaire Servicedesk Awards en het Servicedesk Event wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd door ArrangeGroup, TOPdesk en Facto Magazine.

Mis het Servicedesk Event niet en meld u nu kosteloos aan! Ga naar www.sdaward.nl. Meer over het programma kunt u vinden op www.sdaward.nl/event.

Servicedesk Event

bel mij terug