KNVB campus

Gemeentelijke zomerbijeenkomst: het Werkplek van de Toekomst-spel

Geplaatst op: 2 juli 2021

Donderdagmiddag 29 juli organiseert Arrange Consultancy een kosteloze extra gemeentelijke zomerbijeenkomst. We spelen dan met facilitair verantwoordelijken van verschillende gemeentelijke organisaties het Werkplek van de Toekomst-spel. Middels dit bericht informeren we je graag over dit spel!

Samenwerking Bedrijfshelden en Arrange

Voor iedereen die vorig jaar tijdens ons online congres over Gamification aanwezig was, is Marieke Borkus van Bedrijfshelden een bekende. Zij liet ons tijdens dit congres een eerste kennismaking beleven met de toepassing van Gamification in het facilitaire vakgebied. Dus hoe passen we spelelementen toe in onze niet-spelomgeving om tot positieve gedragsbeïnvloeding te komen? Tijdens het congres behandelden we drie thema’s: beweging & vitaliteit, het maken van gezonde voedingskeuzes en het terugbrengen van onze CO2-uitstoot. Sinds het jaarcongres borduren wij met enthousiasme voort op de opgedane inzichten en initiatieven. Samen hebben we de ambitie om facilitair professionals middels spel verder te helpen om te professionaliseren.

Werkplek van de Toekomst-spel

Vorig jaar zijn Juliette Sprangers, werkzaam bij de provincie Overijssel via Facilicom Solutions, en Marieke Borkus gestart met de ontwikkeling van het Werkplek van de Toekomst-spel. Doel van het spel was om op een leuke manier meer input op te halen bij de gebouwgebruikers over hoe ze straks willen gaan werken. Het spel is opgezet in de vorm van een online battle aan de hand van een aantal relevante thema’s. Inmiddels hebben Juliette en Marieke het (online) spel gespeeld met diverse groepen binnen en buiten de provincie Overijssel. Op donderdagmiddag 29 juli dagen ze ons uit om met elkaar het spel te spelen en zullen ze opgedane inzichten met ons delen.

Wat wil jij weten over de werkplek van de toekomst?

In spelvorm delen wij opgedane inzichten vanuit de eigen organisaties en pitchen we deze in de battle. Door jullie expertise samen te brengen, ga je gegarandeerd met een dosis nieuwe inspiratie huiswaarts. Om het spel goed voor te kunnen bereiden, willen we je vragen jouw top-3 aan relevante onderwerpen met ons te delen. Dit doe je tegelijk met je inschrijving door een keuze te maken uit een longlist van acht onderwerpen. Op basis van door jullie gekozen thematieken bereiden jullie straks online tijdens het eerste uur van de bijeenkomst in subgroepen het spel voor en is het vanaf het tweede uur game time!

Praktisch

De bijeenkomst vindt online plaats op donderdagmiddag 29 juli van 13.15 tot 15.30 uur. Hebben we je interesse gewekt? Schrijf je dan in voor kosteloze deelname op deze pagina. Kort na inschrijving ontvang je een agendaverzoek van ons met de vergadergegevens voor Zoom, het platform waarop de bijeenkomst wordt begeleid.

Het vriendelijke verzoek om op tijd aanwezig te zijn in verband met de beperkte tijd die we hebben voor de bijeenkomst.

Deelname kan voor één persoon vanuit je organisatie. Denk je dat dit onderwerp (ook) interessant is voor een collega? Dan vernemen wij graag zijn of haar mailadres, zodat we hem of haar kunnen toevoegen aan de groep als daarvoor voldoende beschikbaarheid is.

Tot slot…

We hopen ook jouw enthousiasme gewekt te hebben voor deze extra gemeentelijke zomerbijeenkomst! Je inschrijving ontvangen we graag uiterlijk woensdag 14 juli. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekjes beschikbaar!

Mocht je vragen hebben over dit initiatief, neem gerust contact met ons op via consultancy@arrangegroup.nl!

Naar inschrijfpagina!
Neem contact met ons op!