ArrangeGroup

Fresh from the Lab

Geplaatst op: 08 Nov 2013

ArrangeGroup ontwikkelt en versterkt sociaal verantwoorde oplossingen en carrières voor de facilitaire wereld en inkoopmarkt. Via “Fresh from the LAB” blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, kennisartikelen, opinies en projecten. Empowered by ArrangeGroup – The Facility Lab!

Fresh from the lab

Deze week in ‘Fresh from the Lab’ twee interessante columns van onze collega’s Nils en Niels. Ook een leuke blog geschreven door Tiko.

Column: FM en de faciliterende mens – Onstnap aan de paradox

Door: Nils Bonder, Managing Consultant

Nils Bonder

De Inge’s, Harry’s en Esther’s zijn er niet meer, omdat ze zijn weg gereorganiseerd, of omdat ze nu veel te druk zijn met het verantwoorden van hun werkzaamheden in checklists en KPI-monitors. Nu we, als moderne Facility Managers, een Regieorganisatie nastreven en dienstverlening meetbaar maken, lijken we te vergeten waar de naam ‘Facility’ eigenlijk voor staat: Faciliteren. Zorgen dat de medewerker, bewoner of bezoeker fijn en prettig kan werken, wonen en verblijven. Lees meer

Column: Is ‘het nieuwe werken’ wel gezonder?

Door: Niels van Duijn, Interim Manager

Niels-van-Duijn

Werken waar en wanneer je wilt, met meer vrijheid, comfortabele werkplekken om je werkzaamheden te ondersteunen, de nieuwste (communicatie)tools, ultramoderne ICT-faciliteiten en een versgeperst sapje om voor de klant tot het beste resultaat te komen. Het klinkt bijna ‘too good to be true’. Toch is dit wél wat veel bedrijven aan het realiseren zijn binnen Nederland. Het kan dan ook bijna niet anders, dat bij deze bedrijven uitsluitend gelukkig stralende professionals in- en uitlopen. Toch? Maar ‘gelukkig’ zijn met de nieuwe manier van werken, in een inspirerende werkomgeving, is één ding. Is het hele nieuwe werken daarnaast ook gezonder dan wat we voorheen deden? Lees meer

Blog: Iedereen kan alles

Door: Tiko Smetsers, Sr. Interim Professional

tiko-smetsers

Prachtig uitgangspunt toch? Iedereen kan alles, als er maar genoeg tijd beschikbaar is om het te leren. Iedereen kan alles en iedereen kan dus ook facilities managen, nieuwbouwprojecten leiden, inkopen en innoveren. Lees meer.

bel mij terug