ArrangeGroup

Facto Congres 2013 op 11 juni 2013

Geplaatst op: 30 May 2013

Tijdens het Facto Congres 2013 op 11 juni 2013 presenteert onze Managing Director Manage, Egbert van der Steege MsC de workshop: “Servicedesking: Hot or not?”. Servicedesking is een gloednieuw facilitair thema dat uitstekend past in deze tijd.

Strategische visie op servicedesking?

Uitgaande van de regieorganisatie is Servicedesking zoveel meer dan een servicedesk 2.0. Als volwaardige afdeling kan zij een substantiële bijdrage leveren aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen, omdat het ten behoeve van bijvoorbeeld strategische projecten, tenderprocessen, leveranciersmanagement en klantmanagement veel financiële, kwalitatieve en kwantitatieve managementinformatie kan verstrekken. Met deze beelden ontstaat een nieuwe structuur en positionering van de servicedesk. Aan de hand van een interessante praktijkcase ontdekt u hoe u van de servicedesk een regisserende performancebepaler kunt maken.

Facto congres 2013

Jaarlijks organiseert Facto Magazine het Facto Congres. Er worden 200 facility professionals verwacht. Verder bestaat het programma uit meer dan 25 deskundige sprekers, een inspirerende keynote, 12 workshops en een spetterende afsluiting door een cabaretierduo. Een mooi congres om een workshop te geven. We kijken er naar uit om onze kennis te delen en de visie van anderen te horen over dit actuele onderwerp Servicedesking. Met als missie:  Empowering People & Business!

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, duurzame kwaliteit en waarde. Binnen Facility Management en Inkoop bieden wij een breed pakket met kwalitatieve oplossingen. Zowel voor snelle bliksem-inzet als voor weloverwogen outsourcing en samenwerking.

Uniek aan ArrangeGroup is ons geloof in persoonlijke ontwikkeling en relaties. Hiermee maken wij het verschil door een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren al onze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het vakgebied. Onze ontwikkeldrang uit zich in ‘The Facility Lab’ – een gave plaats voor innovaties, kennis en co-creatie. Hiermee realiseren we onze strategische doelen en blijven we ons innoveren.

Facto-Congres2

bel mij terug