Vivian Meulenveld (medium)

Facilitaire services Huisman Equipment gegund aan Arrange Integrated

Geplaatst op: 9 juli 2019

Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, is per juli 2019 verantwoordelijk voor de servicedesk, housekeeping en facilitaire services bij Huisman Equipment. Met deze samenwerking bouwen Huisman Equipment en Arrange Integrated aan een facilitair model waarbij de performance en eindgebruikerstevredenheid centraal staan. Het (Managing Agent) contract heeft een looptijd van minimaal 3 jaar.

Partnership

Huisman Equipment ging op zoek naar een facilitaire dienstverlener die maximaal kan ontzorgen op performance en coördinatie. “We zochten een partner die met ons plannen kan maken, maar die ook het beste uit het team op locatie haalt. Dit zijn voor ons belangrijke zaken bij de doorontwikkeling van onze services”, aldus Peter Kalden, manager Facility bij Huisman Equipment.

Huisman-klein

Doorontwikkeling

De komende jaren gaan Huisman Equipment en Arrange Integrated aan de slag om de facilitaire dienstverlening door te ontwikkelen. Er ligt een ambitieus plan klaar waar Arrange Integrated aan gaat bijdragen. Speerpunt uit het plan is het faciliteren van een veilige werkomgeving waar productiviteit, werkgeluk, vitaliteit en medewerkerstevredenheid centraal staan. Pancras Evers, directeur Arrange Integrated, vertelt: “We zijn ontzettend trots op deze samenwerking. Met onze ontwikkel drive en onze aandacht voor medewerkers zijn wij een 100% match gebleken. We hebben grootse plannen en kijken uit naar deze samenwerking.”

Huisman Equipment

Huisman Equipment is een wereldwijd actieve leverancier van technische oplossingen in de markten voor olie, gas, duurzame energie, recreatie en civiele werken. Denk aan kranen, boorinstallaties, pijplegsystemen en scheepsontwerpen. Op de hoofdlocatie van Huisman in Schiedam werken ruim 500 collega’s.

Terug naar nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op met ons team!