KNVB campus

Facilitaire en hospitality dienstverlening Samsung gegund aan Arrange Integrated

Geplaatst op: 2 februari 2021

Per 1 januari 2021 is Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, verantwoordelijk voor de facilitaire en hospitality dienstverlening van Samsung. Met deze samenwerking bouwen zij samen aan een facilitair model waarbij de mens centraal staat. De afgelopen maand stond in het teken van de implementatie, welke inmiddels succesvol is afgerond. Met veel trots en enthousiasme verwelkomt Arrange Integrated Samsung als nieuwe klant.

Gunning aan Arrange Integrated

Samsung was op zoek naar een facilitaire dienstverlener die maximaal kan ontzorgen en de dienstverlening naar een next level kan brengen. Er is behoefte aan een facilitaire partner die maximaal aandacht heeft voor het team en voor de ontwikkeling van Facilities. Een partner met een sterke visie die met Samsung meedenkt, adviseert en eigenaarschap neemt voor de dagelijkse uitvoering. Deze partner vonden zij in Arrange Integrated. Zowel Samsung als Arrange Integrated zien een sterke match op visie en DNA. Een goede basis voor een langdurige en intensieve samenwerking.

“Onze oprechte aandacht voor Samsung en de doorontwikkeling die wij zien voor het team en de organisatie zijn doorslaggevende factoren geweest voor dit partnership. Wij geloven in het bundelen van krachten om gezamenlijk doelen te bereiken. Dat is de basis van onze samenwerking met Samsung”, aldus Arjan Elst, Directeur bij Arrange Integrated.

Samen vooruitkijken!

Arrange Integrated is op de hoogte van de huidige en toekomstige facilitaire ontwikkelingen in de markt. Die vertalen zij door binnen de dienstverlening van Samsung om zo bij te dragen aan hun doelstellingen. Hierdoor kan Arrange Integrated nu én in de toekomst de strategie van Samsung nog beter ondersteunen.

“Arrange Integrated heeft vanaf het eerste moment van contact hun DNA laten zien en commitment getoond waardoor de dienstverlening vanaf het begin al goed van start is gegaan”, aldus Senna van Pommeren, Facility Manager bij Samsung.

Succesvolle implementatie

De afgelopen weken stonden in het teken van de implementatie. Onder leiding van Implementatiemanager Rémon Kok heeft het team ervoor gezorgd dat alle zaken die nodig zijn om de dienstverlening bij Samsung in te richten goed georganiseerd zijn. Deze succesvolle implementatiefase zorgt voor een goede basis om samen de beheerfase te starten. Daarbij is een goede uitgangspositie gecreëerd om de dienstverlening verder te optimaliseren.

“De implementatie bij Samsung was er één met een zeer korte doorlooptijd én een lockdown situatie in Nederland. Bijna alles gebeurt dus op afstand en dat is uitdagend, omdat je op meerdere niveaus een goede relatie wilt opbouwen. Doorlopend met elkaar in dialoog zijn, transparant zijn over wat je nu aan het doen bent, wat je van iedereen verwacht en waar acties toe moeten leiden zijn daarbij meer dan ooit essentieel. We hebben dit adequaat ingevuld en dit heeft gezorgd voor een fijne samenwerking en een goed eindresultaat”, aldus Rémon Kok, Implementatiemanager bij Arrange Integrated.

Over Samsung

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Samsung is toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen.

Neem contact met ons op!
Naar het nieuwsoverzicht