ArrangeGroup

Orderintake laat explosieve groei zien

Geplaatst op: 07 Dec 2011

De orderintake van oktober was conform de trend en het gemiddelde van 2011. Helaas werden enkele opdrachten uitgesteld en viel de besluitvorming niet altijd positief uit. Een spannende ontwikkeling in een onzekere en wispelturige markt. Helaas werden enkele opdrachten uitgesteld, maar dit had weinig gevolgen voor ons bedrijf.

Wispelturige orderintake

Deze wispelturigheid blijkt nu ook in positieve zin. November kent namelijk een explosieve groei in de orderintake van het aantal aanvragen. Het aantal is in november namelijk verdubbeld ten opzichte van de maand ervoor én ten opzichte van de trend. Hiermee behoort november 2011 tot één van de meest succesvolle maanden als het gaat om het aantal aanvragen!

One Social & Responsible World

Deze groei van orderintake zet zich de eerste week van december onverminderd voort. Uiteraard blijven we rekening houden met onzekere marktomstandigheden. Maar vol passie en enthousiasme geloven we in: “Resourcing one Social & Responsible World”.

MVO & ArrangeGroup

ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders. Op deze wijze streven wij op lange termijn naar een goede verhouding tussen people, planet en profit.

Actief investeren in werkgelegenheid

ArrangeGroup heeft als doel werkgelegenheid te creëren en actief te investeren in medewerkers, kennis, carrières en werkvelden. Ecologische duurzaamheid staat vanzelfsprekend hoog in het vaandel en niet alleen voor de vorm; de keuzes moeten daadwerkelijk bijdragen aan het milieu, welvaart en geluksbeleving. ArrangeGroup onderneemt verschillende acties op het gebied van mobiliteit, het nieuwe werken en werken vanuit het digitale kantoor.

bel mij terug