Vivian Meulenveld (medium)

Evelien Weber nieuwe Manager Neeff

Geplaatst op: 3 februari 2020

Onlangs lanceerde ArrangeGroup vol trots haar nieuwe vierde BV: Neeff! Neeff is dé flexibele facilitaire oplossing, speciaal voor het Midden- en Kleinbedrijf, die alles regelt op kantoor waar even geen tijd voor is. Met de livegang van Neeff is Evelien Weber aangesteld als Manager Neeff. Wij gingen met Evelien in gesprek over haar rol binnen deze nieuwe dienstverlening.

Met welk doel is Neeff ontstaan?

“Wij zagen een toenemende vraag op de markt onder MKB’ers die op zoek waren naar een facilitaire oplossing. Ondernemers die zich vooral willen bezighouden met hun eigen business en zelf geen tijd hebben voor het regelen van facilitaire zaken. Neeff springt in dit gat op de markt en is speciaal ontwikkeld voor deze groep. Wij beschikken over flexibele, facilitaire expertise en capaciteit. Door de inzet van Neeff kan een ondernemer ook echt ondernemen en tegelijkertijd een goede facilitaire dienstverlening bieden aan medewerkers en bezoekers.”

Hoe ben jij betrokken geraakt bij Neeff?

“De afgelopen twee jaar was ik werkzaam bij Arrange Integrated als Facilitair Coördinator bij de Rabobank. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar onlangs was ik toe aan een nieuwe uitdaging. ArrangeGroup was op dat moment bezig met het uitrollen van een nieuwe dienstverlening, als toevoeging op het facilitaire ondernemershuis, waarvoor zij op zoek waren naar een Manager. Ik herkende mijzelf direct in de rol die mij werd voorgelegd als Manager Neeff. Meer met de facilitaire klantvraag bezighouden vanuit de markt, het snelle handelen en de korte lijnen met de MKB. Een markt waarin ik mij direct thuis voel.”

Welke ervaringen neem jij mee?

“Al tien jaar ben ik werkzaam in het facilitaire werkveld. Na mijn opleiding Facilitair Management ben ik direct de facilitaire arbeidsmarkt ingerold en heb ik gewerkt in diverse rollen. Van stafafdelingen waar ik zelf verantwoordelijk was voor de dienstverlening tot commerciële rol in de hospitality. Ik heb ervaring opgedaan vanuit verschillende invalshoeken en deze ervaring kan ik mooi meenemen naar Neeff. Daarnaast weet ik goed de vertaalslag te maken voor het MKB en hen te helpen bij wat zij nodig hebben op facilitair gebied.”

Wat houdt je functie in?

“Tot nu toe heb ik mij vooral beziggehouden met de lancering van Neeff en ben ik verantwoordelijk voor het verder uitrollen van het bedrijf. Hoe gaan we de sales bedrijven? Hoe komt het er operationeel uit te zien? Als Neeff straks groeit komen er operationele collega’s bij en vervul ik de rol van leidinggevende en manager. Voor nu ligt er bij mij een grote taak op het gebied van accountmanagement en ga ik de komende periode op zoek naar geïnteresseerde bedrijven die wij kunnen helpen middels onze dienstverlening.”

Wat wil je bereiken met Neeff?

“Dat wij kleine ondernemingen helpen de focus op eigen werkzaamheden te behouden, door hun facilitaire zaken uit handen te nemen. Daarbij dragen wij bij aan een kwalitatief goede dienstverlening van onze klanten. Ik droom van een grote ‘Neeff-familie’, die de rest van de BV’s van ArrangeGroup aanvult in de markt. En natuurlijk droom ik van een succesvolle BV die op zichzelf kan staan naast de huidige diensten van ArrangeGroup. Met een mooie klantenportefeuille en maatwerk.”

Voor wie is Neeff interessant?

“Neeff is bedoeld voor kantooromgevingen met 20 tot 150 medewerkers, die geen fulltime facilitair medewerker nodig hebben, maar wel behoefte hebben aan een goede facilitaire dienstverlening. Dit geldt niet alleen voor de traditionele kantoorpanden. Onze dienstverlening is ook heel geschikt voor de steeds meer opkomende multi tenant gebouwen. Wij nemen een stuk van de facilitaire operatie van onze klanten uit handen en ook ondernemers die zelf geen specifieke kennis hebben van marktconforme contracten kunnen wij ontzorgen. Doordat Neeff onderdeel is van facilitair ondernemershuis ArrangeGroup, hebben wij jaren aan facilitaire kennis en ervaring in huis. Dit zorgt voor een kwalitatief goede dienstverlening en scherp contractmanagement. Maatwerk is daarbij heel belangrijk. Wij kijken altijd naar wat elke klant specifiek nodig heeft en passen hier de dienstverlening op aan. Wij zijn zowel offline als online beschikbaar. Neeff is er altijd.”

Over Neeff

Neeff is een idee van facilitair ondernemershuis ArrangeGroup. ArrangeGroup is een gevestigde naam binnen Facility Management en al meer dan twintig jaar actief als facilitair dienstverlener. Onze missie is om werk en omgeving beter en leuker te maken met meer dan 275 Arrangers in heel Nederland. Door de inzet van Neeff, een flexibele facilitaire oplossing, hebben we een passende oplossing voor het Midden en Kleinbedrijf. Hierdoor kunnen ondernemers ondernemen en tegelijkertijd een goede facilitaire dienstverlening aanbieden aan medewerkers en bezoekers. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op via regel@neeff.nl

Naar het nieuwsoverzicht
Bezoek de website van Neeff

“Wij zijn hartstikke blij met Evelien aan boord als Manager Neeff. Ik wens haar veel plezier en succes toe in haar nieuwe rol en heb er alle vertrouwen in dat zij haar rol goed zal vervullen.” aldus Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated.