ArrangeGroup

Enorme groei voor ArrangeGroup: meer dan 100 medewerkers!

Geplaatst op: 28 Aug 2016

ArrangeGroup heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt. Deze groei is ontstaan door mooie verlengingen, nieuwe aanvragen en terugkerende opdrachtgevers voor de interim-dienstverlening. Ook de groeiende FM-dienstverlening in de financiële sector, energiebranche en het publieke domein (zorg en gemeente) heeft hieraan bijgedragen. Vanwege deze groei heeft ArrangeGroup afgelopen zomer haar honderdste medewerker aangenomen. Een mijlpaal waar we trots op zijn!

Facilitaire oplossingen

ArrangeGroup is vijftien jaar geleden opgericht met het doel een verschil te maken in de facilitaire markt èn om afgestudeerde HBO’ers een kans te bieden op een mooie carrière in het facilitaire werkveld. Met dit concept werd een gat in de commerciële markt gevuld tussen operationele opdrachten en facilitaire oplossingen op tactisch en strategisch gebied. Na uitbreiding met onder andere de FM-dienstverlening heeft de organisatie het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt. Aan diverse opdrachtgevers is een breed pakket aan kwalitatieve oplossingen op het gebied van Facility Management en Inkoop geboden.

Trots op deze mijlpaal

Arjan Elst, Owner & Director van ArrangeGroup: “Onze lange termijn visie is om te groeien met onze belangrijkste diensten: interim-opdrachten, FM-dienstverlening en innovaties uit The Facility Lab. Het is prachtig om te zien dat deze doelstelling gelukt is en dat de groei nog lang niet gestopt is. We hebben een bijzondere mijlpaal bereikt. Hierdoor boeken we niet alleen vooruitgang voor onze opdrachtgevers, maar hebben we ook meer te bieden voor onze medewerkers en het facilitaire vakgebied. Zolang we blijven ontwikkelen, ontwikkelen zij zich ook naar een hoger niveau. Dit sluit aan op onze missie: Empowering People and Business!”

Samen het verschil maken

Sander Koop, Owner & Director van ArrangeGroup: “In al die jaren hebben we een prachtige groei doorgemaakt. Een groei in omvang, maar ook in dienstverlening. Groei die is ontstaan door hard te werken en door ons rotsvaste vertrouwen een bijdrage in de markt te kunnen leveren. Deze groei hebben we niet kunnen maken zonder het dagelijkse enthousiasme van alle medewerkers. Samen maken we het verschil!”

 

 

ArrangeGroup groei

bel mij terug