ArrangeGroup

Een nieuwe werkomgeving by ArrangeGroup

Geplaatst op: 28 Dec 2010

Na een periode van zoeken, beoordelen en onderhandelen is op 13 oktober 2010 formeel de kogel door de kerk gegaan. Het huurcontract voor het nieuwe kantoor van Arrange en Manage (by ArrangeGroup) is een feit. Bij aanvang van de zoektocht zijn er een aantal uitgangspunten benoemd waaraan het nieuwe kantoor moest voldoen. Belangrijke uitgangspunten waren goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer (in verband met de flexibiliteit en mobiliteit van de medewerkers) en een pand waarbij de eigen identiteit en thuisgevoel van ArrangeGroup goed gecreëerd kunnen worden. We zijn trots op deze nieuwe werkomgeving!

Nieuwe werkomgeving

Het pand bevindt zich op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort en is erg goed bereikbaar via de A1, A28 en station Amersfoort Schothorst. De keuze voor Amersfoort komt naast deze goede bereikbaarheid ook voort uit het feit dat Amersfoort een groeistad is waarin ook het ondernemersklimaat sterk is.

Pand

Het nieuwe kantoor komt in een Multi Tenant gebouw van vier verdiepingen met voldoende parkeergelegenheid. De volledige eerste verdieping aan de Hardwareweg 32 in Amersfoort wordt gehuurd. Deze nieuwe locatie is de perfecte mogelijkheid om vanuit de nieuw ontstane ArrangeGroup, met de bedrijven Arrange en Manage een nieuwe omgeving te creëren. Vanuit deze nieuwe kantooromgeving zal volgend jaar ook het nog op te richten bedrijf Recruite opereren.

Huiselijke ontmoetingsplaats

Het nieuwe kantoor krijgt een belangrijke rol om deze bedrijven te huisvesten maar bovenal een huiselijke ontmoetingsplek te creëren waarin verder gebouwd kan worden aan de successen. In 2005 is Arrange reeds overgestapt naar het “Het Nieuwe Werken” door middel van activiteitsgerelateerde werkzones in plaats van persoonlijke werkplekken. Daarnaast is er onlangs gekozen voor nieuwe en toekomstgerichte ICT-oplossingen. Als laatste element zet ArrangeGroup in op een cultuur en organisatiestijl waarbij vrijheid en verantwoordelijkheid de uitgangspunten zijn. Dit alles bij elkaar onderstreept de gekozen organisatie- en werkvorm en creëert een omgeving die past bij ArrangeGroup qua uitstraling, identiteit en werkzaamheden.

Vanaf 1 januari 2011 zijn ArrangeGroup, Arrange en Manage gehuisvest aan de Hardwareweg 32, 3821 BM te Amersfoort. U bent welkom om langs te komen!

bel mij terug