Vivian Meulenveld (medium)

Een dag uit het leven van Neeff

Geplaatst op: 25 februari 2020

Neeff is dé flexibele facilitaire oplossing, speciaal voor het Midden- en Kleinbedrijf, die alles regelt op kantoor waar even geen tijd voor is. Denk aan schoonmaak, beveiliging, catering, evenementen of slimmere contracten. Wat kan Neeff voor jou als MKB’er betekenen? We geven je graag een kijkje in het leven van Neeff.

Dit regelt Neeff FF snel

Op dagelijkse basis is Neeff in staat een hoop zaken snel te regelen. Zo informeert Neeff de schoonmaak over lopende meldingen en koppelt uitkomsten terug aan de interne klant. Denk ook aan het begeleiden van de monteur voor klimaatklachten naar de juiste plek. Het bestellen van de catering en het organiseren van de beveiliging voor het aankomend personeelsfeest is iets wat Neeff snel oppakt. En zelfs het klaarzetten van vergaderzalen voor meetings is in een mum van tijd geregeld.

Dit regelt Neeff op de lange termijn

Naast de doorlopende dagelijkse werkzaamheden pakt Neeff ook langdurige projecten op. Zo checkt Neeff of het catering contract nog volstaat aan huidige omstandigheden van het bedrijf. Mocht dit niet het geval zijn, dan schakelt hij/zij binnen ArrangeGroup met een collega over het nieuw af te sluiten contract met goed PVE (Programma van Eisen). Ook ziet Neeff dat de kosten voor kantoorartikelen vrij hoog liggen en toetst dit met zijn collega’s van ArrangeGroup.

Een dag uit het leven van Neeff

Zoals je ziet kan Neeff allerlei zaken voor jou als ondernemer oppakken. Lees hier hoe een typische dag van Neeff eruit ziet:

08.00 – 10.00 uur
Neeff bereidt zich voor op een klantbezoek. Wat speelt er? Welke meldingen moeten er worden opgelost? Bij de klant aangekomen start Neeff zijn werkzaamheden daar op. Daarbij legt hij contact met de collega’s en maakt zijn aanwezigheid kenbaar.

10.00 – 10.30 uur
Facility Management en Office Management hebben op de werkvloer veel met elkaar van doen. Vandaar dat Neeff langsloopt bij de Officemanager en checkt of er nog bijzondere zaken spelen. Na een kop koffie zet Neeff de aantal nodige acties uit en pakt een aantal zaken (verder) op.

13.30 – 14.00 uur
Er is vandaag een huurdersoverleg in het pand. Neeff bereidt zich voor op dit overleg door het lezen van de notulen en vragen voor te bereiden om lopende zaken aan te kaarten.

14.00 – 15.00 uur
Het huurdersoverleg over het pand is gestart. Neeff maakt van deze gelegenheid gebruik om de klimaatproblemen in het pand kenbaar te maken. Daarna doet hij een uitvraag naar de planning van de werkzaamheden in de gezamenlijke ruimte van het gebouw.

15.00 – 16.30 uur
Neeff zorgt dat meldingen in het systeem up tot date zijn en bereid daarnaast twee zaken voor. Zo maakt hij een afspraak met de huidige cateringpartij om het contract te herzien. Daarbij haalt hij input en advies op bij interne collega’s voor de herziene afspraken. Daarnaast maakt hij een afspraak met de leverancier omtrent BHV diensten. Deze moeten voor 2020 namelijk nog geregeld worden. Vervolgens zit zijn dag erop: Tijd om naar huis te gaan.

Meer informatie over Neeff?

Wil jij ook weten wat een Neeff op jouw kantoor kan betekenen? Bezoek dan snel onze website en vraag een offerte aan! Of neem direct contact op met Manager Neef, Evelien Weber.