ArrangeGroup

Een ABC’tje > Arrange van Basic naar Compleet!

Geplaatst op: 31 May 2011

Het weekend van ArrangeGroup is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen. Een geweldige, unieke kans om collega’s te ontmoeten en beter te leren kennen. We noemen dit het ABC’tje!

We Arrange it!

Afgelopen weekend (27 t/m 29 mei) is ArrangeGroup met al haar collega’s weer een weekend weg geweest. Het thema was ABC; ArrangeGroup van Basic naar Compleet. In het kader van het thema werd er de eerste nacht gekampeerd in een prachtig open veld in het bos van Hierden. Deze eerste nacht was er zelfs geen douche en toilet aanwezig. Echt Basic dus! Vanaf de zaterdagmorgen werd alles goed gemaakt met een uitgebreid ontbijt in een kasteel, een luxe diner ‘s avonds en een hotel midden in het centrum van Harderwijk. Helemaal Compleet!

Weekendje weg!

Net als elk weekend van ArrangeGroup, stond ook dit weekend in het teken van interactie, gezelligheid en leuke activiteiten: fietsen op een tandem, steppen tegen de wind in, varen over de Eem, Outdoor Cooking, karten, een speurtocht door de stad, spellen rond het kampvuur, Pitch&Putt, borrelen en vooral erg veel lachen!

Met dank aan de organisatie door DUE evenementen hebben we er weer een grandioos weekend van gemaakt waar nog lang over nagepraat wordt.

bel mij terug