KNVB campus

Directiewissel binnen Arrange Integrated

Geplaatst op: 17 februari 2020

Afgelopen week heeft Pancras Evers, (voormalig) Directeur Arrange Integrated, aangegeven een nieuwe baan te hebben geaccepteerd buiten ArrangeGroup. Pancras’ ambitie was groter dan hij binnen ArrangeGroup kon vinden en ArrangeGroup hem kon bieden. Wij respecteren dan ook uiteraard zijn keuze en feliciteren hem met zijn nieuwe uitdaging als CEO bij een internationale organisatie.

Aan de start van Arrange Integrated

Een aantal jaar geleden startte Pancras bij ArrangeGroup met de opdracht om Arrange Integrated als zelfstandige BV op te zetten en verder uit te bouwen. Pancras heeft zich altijd met veel enthousiasme en plezier ingezet en hierbij ondernemerschap getoond. Naast het uitbouwen van de dienstverlening aan bestaande opdrachtgevers, heeft Pancras ook een bijdrage geleverd aan de lancering van Neeff, een slimme flexibele FM oplossing voor het MKB.

ArrangeGroup is Pancras dankbaar voor zijn bijdrage en wensen hem veel geluk  en succes met zijn nieuwe uitdaging. Pancras treedt per 1 mei aanstaande uit dienst: “Ik ben trots op alles wat er samen met Arrange Integrated is bereikt en ik ben ArrangeGroup dankbaar voor het vertrouwen en de ruimte die ik heb gekregen. Het aannemen van een andere baan is geen makkelijk besluit geweest, want ik voel mij verantwoordelijk voor en verbonden met de Arrangers en opdrachtgevers. Tegelijkertijd weet ik dat Arrange Integrated zelfstandig is en onder leiding van een opvolger door kan gaan op de ingeslagen weg.”

Toekomst Arrange Integrated

De komende periode draagt Pancras de lopende zaken over aan Arjan Elst, Directeur ArrangeGroup en met ingang van heden Directeur Arrange Integrated a.i.. “Binnen Arrange Integrated liggen nog meer groei- en ontwikkelkansen, die wij uiteraard onverminderd voortzetten. Iedere dag werken ruim 180 Arrangers, direct en indirect bij klanten, aan het succes van Arrange Integrated. Ons commitment en vertrouwen in het huidige MT en onze collega’s is groot”, aldus Arjan.

Arjan is als Directeur van ArrangeGroup altijd betrokken gebleven bij Arrange Integrated en neemt de honneurs met vol vertrouwen waar. Samen met het MT van Arrange Integrated gaat Arjan verder invulling geven aan het blijvend ontwikkelen van Arrange Integrated op basis van het unieke Arrange-DNA.

Naar nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op