ArrangeGroup

De nieuwe ICT werkomgeving bij ArrangeGroup

Geplaatst op: 14 Apr 2011

ArrangeGroup zet in op een cultuur en organisatiestijl waarbij vrijheid en verantwoordelijkheid de uitgangspunten zijn.

Nieuwe ICT werkomgeving

ArrangeGroup zet in op een cultuur en organisatiestijl waarbij vrijheid en verantwoordelijkheid de uitgangspunten zijn. Deze elementen zijn gebruikt als uitgangspunt bij de keuze van onze nieuwe en toekomstgerichte ICT-oplossingen, welke per 1 januari 2011 in gebruik is genomen. Deze nieuwe ICT werkomgeving draagt bij aan het innovatievermogen van ArrangeGroup.

Keuze voor Google Apps

Na een periode van zoeken, beoordelen en onderhandelen is begin oktober 2010 de keuze gemaakt om Google Apps en AFAS (ERP systeem) te gaan gebruiken. Bij aanvang van de zoektocht is een aantal uitgangspunten benoemd waaraan de nieuwe ICT-oplossingen moesten voldoen. Belangrijke uitgangspunten zijn flexibiliteit, goede bereikbaarheid (kantoor, thuis en onderweg) en een omgeving waarbij de eigen identiteit en thuisgevoel van ArrangeGroup wordt gecreëerd.

Cloud Computing

De cloud (Nederlands: wolk) staat voor het internet en acties van de applicatie die niet op de computer van de gebruiker plaatsvinden. Google en AFAS bieden ons deze oplossing. Op deze manier zijn wij geen eigenaar meer van de gebruikte hard- en software en ook niet verantwoordelijk voor het onderhoud. Het stelt ons in staat flexibel en werkplek-onafhankelijk te werken!

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is vijftien jaar geleden opgericht met het doel om afgestudeerde HBO’ers een kans te bieden op een mooie carrière op het gebied van Facility Management. Met dit concept werd een gat in de commerciële markt gevuld tussen operationele opdrachten en facilitaire oplossingen op tactisch en strategisch gebied. Carrière, veiligheid en duurzaamheid spelen een belangrijke rol.

bel mij terug