ArrangeGroup

De klus van Marijke bij Het Concertgebouw

Geplaatst op: 26 Aug 2013

Het Concertgebouw in Amsterdam is één van de beroemdste concertzalen ter wereld en trekt ruim 700.000 bezoekers per jaar. Bij deze unieke organisatie werken ongeveer 180 medewerkers. Ik mag mezelf op dit moment ook één van die medewerkers noemen en ben trots dat ik hier met een klus bezig ben.

Projectleider bij het Concertgebouw

Bij het Concertgebouw werkt Marijke Mason momenteel werkzaam als projectleider voor het project Procurement to Payment (P2P): “In dit project ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe software die het proces van inkoop tot aan betaling ondersteunt. Het systeem ondersteunt de processen van contractmanagement, inkoop en factuurafhandeling. Met de invoering van dit systeem zal Het Concertgebouw deze processen digitaliseren en optimaliseren. Een pilot bij de afdeling Facilitaire Dienst is succesvol afgerond en momenteel zijn we bezig met de verdere uitrol. Een mooi project, waar ik met veel plezier aan werk!”

Door Marijke Mason, Interim Professional bij ArrangeGroup.

Over het Concertgebouw

Het Concertgebouw is een internationaal toonaangevend podium voor kwalitatief hoogstaande live muziek, waar iedereen zich bijzonder welkom voelt en van een uitstekende service geniet. De missie van het Concertgebouw is: Mensen verrijken met muziek die optimaal profiteert van de unieke kwaliteiten van Het Concertgebouw.

Een stukje geschiedenis

In 1881 namen zes vooraanstaande Amsterdammers het initiatief voor de bouw van een nieuwe concertzaal. In 1888 vond het feestelijke openingsconcert van het Concert-Gebouw plaats. Ruim 125 jaar later is Het Koninklijk Concertgebouw, de koninklijke status verkreeg de zaal op zijn 125e verjaardag, een van de drukste bezette concertzalen ter wereld.

bel mij terug