ArrangeGroup

De genomineerden van de Facilitaire Servicedesk Awards 2014 zijn bekend

Geplaatst op: 13 Oct 2014

Van 1 september tot 1 oktober hebben alle facilitaire- en shared servicedesks van Nederland zich kunnen inschrijven voor eerste editie van de Facilitaire Servicedesk Awards 2014. Na uitvoerig overleg heeft de jury de genomineerden gekozen.

Genomineerden Meest belovende Facilitaire Servicedesk

In de categorie ‘Meest belovende Facilitaire Servicedesk 2014’ richtte de vakjury zich op de ambitie, visie, klantgerichtheid en de ontwikkelingsdrive van de deelnemende servicedesks. De volgende organisaties zijn genomineerd:

 

Genomineerden Beste Servicedesk

In de categorie ‘Beste Facilitaire Servicedesk 2014’ is de focus gelegd op de balans tussen mens, proces, systeem, innovatie, ontwikkeling en de klant. Dé elementen die van belang zijn voor een volwassen servicedesk.  De volgende genomineerde organisaties wisten een slimme vertaling te maken van de organisatiedoelstellingen naar een professionele, enthousiaste en hoogwaardige servicedesk-oplossing. De genomineerden in de categorie ‘Beste Facilitaire Servicedesk 2014’ zijn:

Wie wordt de winnaar van de Facilitaire Servicedesk Awards?

Begin november presenteren de genomineerden hun inschrijving aan de onafhankelijke vakjury. Op woensdag 19 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het Servicedesk Event 2014.

Het Servicedesk Event 2014 bestaat uit diverse interessante workshops en presentaties van gerenommeerde professionals uit het werkveld. Het event start om 13.00 uur bij Achmea te Zeist. Inschrijven kan kosteloos op www.sdaward.nl.

De Facilitaire Servicedesk Awards zijn een initiatief van TOPdesk, ArrangeGroup en Facto Magazine.

facilitaire

bel mij terug