KNVB campus

Danielle Elbers gestart als Sales Manager bij Arrange Integrated

Geplaatst op: 3 juni 2021

Deze week verwelkomen wij met veel enthousiasme Danielle Elbers binnen ArrangeGroup. Als Sales Manager voor Arrange Integrated is Danielle verantwoordelijk voor nieuwe kansen en opdrachtgevers en versterkt zij de salesactiviteiten binnen onze integrale facilitaire dienstverlening. Met haar jarenlange ervaring en expertise die zij heeft opgedaan in de facilitaire markt haalt Arrange Integrated een facilitaire topper in huis.

Facilitaire ervaring

Danielle heeft meer dan 18 jaar sales ervaring, waarvan 13 jaar binnen de facilitaire wereld. De eerste jaren had zij diverse salesfuncties gericht op beveiliging en schoonmaak. Dit groeide door de jaren heen uit tot brede salesfuncties in de facilitaire buitendienst. Tot voor kort was Danielle als Senior Consultant verantwoordelijk voor Sales en Business Development bij facilitair dienstverlener Sodexo. Binnen deze rol was zij verantwoordelijk voor alle Managing Agent en IFM sales trajecten in zowel binnen- als buitenland. “Vanuit haar jarenlange ervaring kent Danielle het facilitaire vak en de IFM markt goed. Wij zijn blij dat Danielle bij ons haar vervolgstap maakt in de facilitaire wereld en verwelkomen haar met open armen in ons team.”, aldus Arjan Elst, Directeur Arrange Integrated.

Toegevoegde waarde

Vanuit haar nieuwe functie als Sales Manager draagt Danielle de komende jaren bij aan het bereiken van de gestelde doelen en het stimuleren van groei binnen ArrangeGroup als geheel. Met haar brede werkervaring en grote netwerk zorgt zij voor nieuwe inzichten en kennis. “In mijn functie wil ik gericht kijken welke klanten goed bij Arrange Integrated passen. Juist met die klanten wil ik een relatie opbouwen. Hoe? Door waarde toe te voegen en een verlengstuk te zijn van de klant. Ik ben erg gemotiveerd en gedreven om de juiste resultaten neer te zetten en daadwerkelijk het verschil te maken bij de klant.”, aldus Danielle.

Een perfecte match

Tijdens de gesprekken met Danielle was er direct een sterke wederzijdse klik. Danielle: “Bij ArrangeGroup waren de positieve energie, de mensgerichte cultuur en het mee kunnen bouwen aan succes voor mij doorslaggevend. Iedereen heeft een bepaald doel voor ogen en werkt daar met veel enthousiasme en drive naartoe. Deze drive herken ik ook erg in mezelf. Ik kijk er enorm naar uit om de aankomende jaren mijn bijdrage als trotse Arranger te kunnen leveren.”

Kom in contact

Wil jij meer weten over Danielle en haar nieuwe rol bij Arrange Integrated? Neem dan gerust contact met haar op.