Stijn-von-der-Fuhr

ParkeerService gunt facilitaire werkzaamheden aan Arrange Integrated

Geplaatst op: 17 augustus 2018

Coöperatie ParkeerService heeft de facilitaire werkzaamheden gegund aan Arrange Integrated. Arrange Integrated wordt verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden op het gebied van Facility Management, Inkoop en Contractbeheer. Met deze samenwerking bouwen ParkeerService en Arrange Integrated aan een toekomstig facilitair model waarbij de eindgebruiker centraal staat.

Invulling voor langere termijn

Als specialist op het gebied van integrale facilitaire dienstverlening, is Arrange Integrated een belangrijke partner voor ParkeerService om samen het facility management verder door te ontwikkelen. Vanuit de visie dat Arrange Integrated werk en omgeving beter en leuker maakt, helpen zij ParkeerService om hun facilitaire doelstellingen te realiseren.

Stijn von der Fuhr, Commercieel Manager bij Arrange Integrated vertelt over de samenwerking: “Deze samenwerking is ontstaan vanuit een directe behoefte aan facilitaire kennis en capaciteit die wij flexibel hebben ingevuld. De match op DNA en ontwikkeling tussen ParkeerService en Arrange Integrated heeft geresulteerd in een partnership voor de langere termijn. ArrangeGroup is door diverse facilitaire expertises, zoals onze integrale dienstverlening, interim management en consultancy, de ideale partner voor ParkeerService. Voor nu en in de toekomst.”

Maarten Jagtenberg, Manager Bedrijfsvoering bij Coöperatie ParkeerService: “Arrange Integrated zorgt voor een vloeiende dienstverlening. Ze maken voor onze organisatie de beleving werkelijkheid!”

Facilitaire oplossing

Arrange Integrated biedt ParkeerService een passende facilitaire oplossing. In eerste instantie wordt de continuïteit in de huidige situatie geborgd. Daarna ligt de focus op integratie en verbetering van de dienstverlening, quick-wins in de prijs-kwaliteitverhouding en ervaringen van de eindgebruikers.

Over Coöperatie ParkeerService

Coöperatie ParkeerService ondersteunt gemeenten bij het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van parkeerbeleid. Ze willen parkeren en het verblijven van voertuigen gemakkelijker maken door dit efficiënt, slim en aantrekkelijk te organiseren voor zowel leden als voor de parkeerders. Het is een parkeer coöperatie van en voor gemeenten zonder winstoogmerk. Hiermee biedt ParkeerService een alternatief naast de bestaande mogelijkheden van gemeentelijke of commercieel parkeermanagement. Sinds de oprichting hebben inmiddels zeventien gemeenten zich aangesloten bij ParkeerService, waarbij het zowel om overwegend stedelijke als landelijke gemeenten gaat.

Neem contact met ons op!