Vivian Meulenveld (medium)

Contractverlenging Arrange Integrated bij Nutreco

Geplaatst op: 30 juni 2020

Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, mag zichzelf ook de aankomende vijf jaar nog partner van Nutreco noemen. Begin vorig jaar werd al een contract getekend voor de duur van twee jaar. Onlangs is daar nog voor minimaal 5 jaar bijgetekend. Met deze uitbreiding van de samenwerking bouwen Nutreco en Arrange Integrated verder aan een facilitair model waarbij de performance en eindgebruikerstevredenheid centraal staan.

Uitbreiding dienstverlening

De afgelopen twee jaar was Arrange Integrated verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening van Nutreco voor de locatie in Amersfoort. Dit jaar komt daar ook de locatie Boxmeer bij. Op de locatie in Amersfoort werkt Arrange Integrated vanuit het FM Business Partner principe. Dit is een integraal en flexibel concept, gebaseerd op een optimale ‘Nutreco fit’. Op deze manier voorziet Arrange Integrated in de behoefte van Nutreco op het gebied van een efficiënt, flexibel en kwalitatief facility management. Om optimaal en toekomstgericht georganiseerd te zijn wordt de FM organisatie in Boxmeer nu ook aangesloten op dit concept.

Doorontwikkeling

Een integraal team draagt zorg voor de borging van hospitality, klantmanagement, facilitaire medewerkers en coördinatie. Naast deze basis verantwoordelijkheden biedt Arrange Integrated flexibiliteit op het gebied van projectmanagement, consultancy en inkoop. De komende jaren verwachten we weer mooie stappen te maken. Er is een ambitieus plan gemaakt in samenwerking tussen Nutreco en Arrange Integrated, waarbij oog is voor de al aanwezige structuur en expertise binnen het team van Boxmeer.

Toekomst en ambities

“Wij hebben de afgelopen twee jaar de basis mogen inrichten in Amersfoort, om ons nu volledig te focussen op klantbehoefte en ontwikkeling richting de toekomst. Het is onze ambitie om de strategische FM Business Partner van Nutreco te worden vanuit de solide basis die we de eerste twee jaar hebben gelegd. Aangevuld met de kwaliteiten op het gebied van consultancy, detachering en FM expertise van ArrangeGroup. Wat we doen, doen we met volle overgave en in nauwe samenwerking met de Nutreco FM demand organisatie. Ons team op locatie zet zich iedere dag maximaal in om het werken bij Nutreco leuker te maken. Wij zijn er dan ook enorm trots op dat Nutreco na een intensief aanbestedingstraject opnieuw voor Arrange Integrated heeft gekozen.”, aldus Stijn von der Fuhr, Commercieel Manager bij Arrange Integrated.

Positieve resultaten

Afgelopen zomer is er bij Nutreco een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Hierbij werden eindgebruikers bevraagd over de tevredenheid van de facilitaire services die Arrange Integrated aan hen levert. Uit het onderzoek kwamen mooie cijfers en een fijne input naar voren, waar onze medewerkers op de verschillende locaties verder mee aan de slag zijn gegaan. Eindgebruikers in Amersfoort waarderen onze Hospitality Hosts gemiddeld met een 9,0 en onze Service Officers gemiddeld met een 8,4. Resultaten waar wij met met recht trots op zijn! Het is een bewijs dat onze facilitaire services goed worden beoordeeld en dat zien we nu terug in een verlenging van onze dienstverlening.

“Arrange Integrated is voor ons de afgelopen jaren dé bewezen contractpartner als verlengstuk van onze eigen FM organisatie. We hebben een positieve ervaring met de uitbesteding van dienstverlening aan een flexibele partner. We zien grote toegevoegde waarde in de aanvulling op onze eigen FM organisatie op operationeel, tactisch en deels strategisch niveau. Arrange Integrated brengt de inzet en expertise van een zeer ervaren marktpartij met gemotiveerde, professionele, klantgerichte medewerkers. Efficiency, flexibiliteit en kwaliteit zijn daarmee voor ons ook in dit nieuwe contract geborgd.”, aldus Ingeborg Leene – Facility Manager Nederland bij Nutreco

Neem contact met ons op!
Volledig nieuwsoverzicht