fmnconnect

Catch the tide tijdens het FMN Connect XL Congres op 11 mei

Geplaatst op: 3 mei 2017

‘Samenwerken in de nieuwe economie’. Dat is het thema van het eerstvolgende FMN Connect XL Congres, dat plaatsvindt op donderdag 11 mei aanstaande in het Rotterdamse BlueCity.

FMN

FMN is een vereniging van, voor, door en met de leden. Naast het bestuur, kent FMN een aantal commissies waarin leden actief kunnen zijn. Wisse Stenchlak, Commercieel Manager Interim & Consultancy bij ArrangeGroup, is lid van de FMN Expertgoup Waardecreatie en Nieuwe Business modellen. Vanuit die rol is hij gevraagd om samen met Alycia Biekram, Projectmanager bij Facilicom Solutions en lid van de FMN Expertgroup Circulaire Economie, het programma te bedenken voor het FMN XL Congres op 11 mei aanstaande.

Het is een verrassend programma geworden dat plaatsvindt op een bijzondere locatie, namelijk het Rotterdamse BlueCity (voormalig zwemparadijs Tropicana).

Samenwerken

Er worden verhalen over samenwerkingen gedeeld en je zult live ondervinden hoe samenwerkingen (mis)lukken. Maurice Verwer MBA (Director Facility Management & Business Support bij PricewaterhouseCoopers) gaat ons meer vertellen over Vested partnerships. En natuurlijk hoor je meer over het verhaal van BlueCity ‘ondernemen binnen de Circulaire Economie’, waarbij een kijkje achter de schermen niet zal ontbreken.

Het Samenwerkingsspel

Tijdens het FMN Connect XL Congres wordt met alle aanwezigen een samenwerkingsspel gespeeld, om inzicht te geven in gezonde en ongezonde gedragingen in een succesvolle samenwerking. Wanneer is er sprake van vertrouwen in een relatie, wanneer is een samenwerking succesvol en welke individuele en gezamenlijke waarden en drijfveren komen daarbij boven drijven?
Wisse Stenchlak zal samen met Marjon Tuin en Simone Wesdorp, beiden Solutions Development Manager bij ISS Nederland, dit spel begeleiden.

Vrije Denkers

Daarnaast zullen de Vrije Denkers (Arthur Kruisman MSc en Patrick Donath), bekend van onder andere het filmpje ‘Doen is de beste manier van denken’ en ‘Plannen maken is zinloos’,  je op weg helpen om dogma’s en ingesleten denkpatronen te doorbreken zodra deze de ontwikkeling van talent, samenwerking en bedrijfsprestaties in de weg zitten. Hierdoor worden organisaties weer organisch en flexibel en nemen de prestaties toe met behoud van de menselijke maat.

vrijedenkers

Datum en tijdstip:

donderdag 11 mei 2017 van 11:30 tot 18:00 uur

Locatie:

BlueCity Rotterdam, Maasboulevard 100 3063 NS Rotterdam

Aanmelden

Het beloofd een inspirerende middag te worden dat je niet wilt missen! Kom je ook? Er zijn nog maar enkele plekken vrij.
Klik hier voor het volledige programma of schrijf je direct in.

Terug naar het nieuwsoverzicht