ArrangeGroup

Caspar Sales Professional bij ArrangeGroup

Geplaatst op: 12 Apr 2016

Caspar Vijverberg is dé Sales Professional van ArrangeGroup. In deze functie geeft Caspar vorm aan de commerciële binnendienst van ArrangeGroup waarbinnen hij verantwoordelijk is voor het opzetten en uitvoeren van operationele en tactische salesprojecten. Zijn doel is om zichzelf verder te ontwikkelen in het facilitaire bedrijfsleven en uiteindelijk als doorgewinterde saleskracht voor ArrangeGroup van meerwaarde te zijn.

De klant voorop

Voor Caspar staat de klant voorop: “Mijn taken binnen het salesteam zijn gericht op het vertalen van wensen en behoeften van onze opdrachtgevers naar de kerncompetenties van ArrangeGroup om zo de perfecte facilitaire dienstverlening te verzorgen. Een goede relatie met de klant is voor mij van groot belang en daarom wil ik me ook richten op de verdere optimalisatie van ons klantcontact. Ik zie het als een uitdaging om de klanttevredenheid naar een nog hoger niveau te tillen. Verder heb ik een coördinerende rol bij aanbestedingen waar ArrangeGroup zich op inschrijft.”

“Mijn doel bij ArrangeGroup? Mezelf verder ontwikkelen en uiteindelijk als doorgewinterde saleskracht voor ArrangeGroup van meerwaarde zijn.”

Doelen en talenten

“Mijn doel bij ArrangeGroup? Mezelf verder ontwikkelen in het bedrijfsleven en uiteindelijk als doorgewinterde saleskracht voor ArrangeGroup van meerwaarde zijn. De talenten die ik hierbij ga inzetten zijn mijn people skills, communicatieve vermogen, oplossingsgerichtheid en het gevoel van vertrouwen dat ik anderen geef. Met mijn enthousiasme doe ik alles voor een glimlach bij onze opdrachtgevers. Door mijn analyserende vermogen ben ik ook in staat om snel kansen en bedreigingen te zien en hier vroegtijdig op een passende manier op in te spelen.”

Enthousiaste en professionele partij

Op de vraag waarom Caspar graag bij ArrangeGroup wilde werken, antwoordt Casper: “Ik vind ArrangeGroup een professionele en goed georganiseerde partij. Bij de eerste kennismaking met ArrangeGroup was het enthousiasme gelijk goed voelbaar. Er werken hoogopgeleide enthousiaste professionals en er heerst een fijne werksfeer. Ik zie mezelf daar graag tussen werken!”

Een nieuwe uitdaging

Caspar heeft de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij de minor Crowd Management gevolgd aan de opleiding Facility Management. Na zijn studie heeft Caspar vier jaar als Verkoper Binnendienst bij CoolSafety gewerkt. “CoolSafey is een online specialist op het gebied van werkveiligheid waar ik persoonlijke beschermingsmiddelen verkocht. Onder andere bij opdrachtgevers als het Ministerie van Defensie, onderwijsinstellingen en veiligheidsregio’s bood ik het totaalpakket aan middelen aan. Van tactische communicatiemiddelen tot helmen en schoenen. Ik was de spil tussen de klant en onze organisatie, waarbij ik de belangen van beide partijen bewaakte en tot een oplossing op maat kwam waar iedereen tevreden mee was. Na vier jaar was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wil graag doorgroeien, meer leren en meer zien binnen het bedrijfsleven. Daarom heb ik de beslissing genomen om de volgende stap in mijn carrière te maken”, aldus Caspar.

bel mij terug