ArrangeGroup

Burgemeester Utrecht bij inzamelingsactie Ronald McDonald!

Geplaatst op: 14 Sep 2015

Op zaterdag 19 september organiseert ArrangeGroup een jaarlijks evenement voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Denk aan een sponsorloop, een bootcamp training, goochelen, schminken, een springkussen en de hele dag door leuke sport- en spelactiviteiten. En dat allemaal voor het goede doel! De burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, is aanwezig om het opgehaalde geldbedrag bekend te maken. Kom naar ons evenement of sponsor ons via de actiepagina!

Jouw hulp is nodig!

Jaarlijks organiseren wij een evenement waarbij we ons inzetten voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Mede dankzij onze bijdrage kunnen ouders en kinderen tijdens een ziekenhuisverblijf bij elkaar in de buurt zijn. Vorig jaar hebben we een bedrag van € 8700,50 opgehaald. Dit jaar willen we dit mooie resultaat graag overtreffen! Zaterdag 19 september staat voor ArrangeGroup daarom in het teken van het Ronald McDonald Huis Utrecht. Op deze dag organiseren wij verschillende activiteiten:

Poffertjes, schminken, oud Hollandse spelletjes voor jong en oud, een springkussen, goochelen, bootcampen en nog veel meer! Een kraam van het Ronald McDonald Huis voor de verkoop van hun konijnenknuffels zal zeker niet ontbreken. En dat allemaal met leuke muziek op de achtergrond!

Sponsorloop

De sponsorloop vindt plaats vanaf atletiekbaan Overvecht. Een officiële baan van 400 meter waar een parcours van 2 en 5 km is uitgezet in de bosrijke omgeving. Om 11.00 uur start het parcours van 2 km en om 13.00 uur het parcours van 5 km. Iedereen die wil meedoen, mag meelopen. Aanmelden kan nog steeds via info@arrangegroup.nl.

Circus Kristal

Ook Circus Kristal is de hele dag van de partij. Door een kleine bijdrage voor het Ronald McDonald Huis leren kinderen verschillende goocheltrucs en kunnen ze zelf spelen met circusattributen.

MBO event afbeelding

Bootcamp training

The Bootcamp Club zorgt voor een training tussen 11:30 en 12:30 uur. Tegen een kleine bijdrage kun je deelnemen aan deze sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Met de bootcamp training bouw je aan je conditie en kracht. De training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Heerlijk trainen in de buitenlucht, back to basics!

Programma

  • 10.00 uur Start sport- en spelactiviteiten
  • 11.00 uur Start parcours 2 km
  • 11.30 uur Bootcamp Training
  • 13.00 uur Start parcours 5 km
  • 15.00 uur Einde sport- en spelactiviteiten
  • 15.30 uur Bekendmaking sponsorbedrag door burgemeester

Waar, wanneer, hoe laat en waarom

  • Waar? Atletiekbaan Overvecht, Franciscusdreef 4 in Utrecht
  • Wanneer? Zaterdag 19 september
  • Hoe laat? Tussen 10.00 en 15.00 uur.
  • Waarom? Om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Utrecht! En natuurlijk omdat het superleuk is om mee te lopen met de sponsorloop of mee te doen met de andere sport- en spelactiviteiten!

Burgemeester Jan van Zanen

bel mij terug