KNVB campus

BLUEY’S Coffee & Kitchen opent haar deuren op Zeeburgereiland

Geplaatst op: 1 juli 2020

Op woensdag 1 juli opent BLUEY’S haar deuren op Zeeburgereiland in Amsterdam. Een aanlandplek voor iedereen die zin heeft in écht goede koffie, een heerlijk ontbijtje of gewoon het zien van een bekend gezicht. BLUEY’S is een kleurrijke, warme horecagelegenheid en is ontstaan door een samenwerking tussen Arrange Integrated en ondernemers Loeki Kin en Timo Theeuwes. Namens Arrange Integrated feliciteren wij de jonge ondernemers met de opening van BLUEY’S!

Open in deze corona-tijd?

Temidden van de corona crisis opent er dus toch een kleurrijke dagzaak met specialty coffee, kleine ontbijtjes en all day brunch. Eigenaren Loeki en Timo besloten de handen ineen te slaan en ervoor te gaan ondanks corona. Waarom? Omdat mensen juist nu een vrolijke plek nodig hebben waar je je prettig voelt en de verbinding aan kan gaan met buurtgenoten. Op een veilige manier natuurlijk.

Loeki vertelt hierover: “Ik houd me nu een aantal jaren bezig met het ontwikkelen van concepten voor koffiebarren. Deze keer was daar een kans om zelf de exploitatie op te pakken. Alles op mijn manier, dat leek me wel wat. Eerlijk toegegeven, de timing rondom Corona is niet optimaal. Echter gaf de lockdown ons wel de tijd het concept goed uit te werken, creatief met budgetten om te gaan en de buurt te verkennen. Het is natuurlijk een vreemde tijd om een horeca zaak te openen, maar ik probeer in het ondernemen keuzes te maken die niet vanuit angst voortkomen, maar vanuit vertrouwen. De bewoners van Zeeburgereiland hebben echt een plek nodig om te connecten. En er zit hier niet veel! Het leek mij dus wel logisch om er gewoon voor te gaan.”

Bij BLUEY’S hoef je niet te haasten

BLUEY’S is dé plek waar je verbindingen aangaat, met elkaar, de omgeving en met jezelf. Maar alles op je eigen manier en in je eigen tijd. Dit is een plek om gewoon je ding te doen, op je eigen tempo. Koffie met een krantje, werken of studeren, rustig bijkletsen of een verjaardag vieren. Niets te complex, vooral heel relaxed.

Een gezellige aanlandplek

Met de opening van BLUEY’S willen we aansluiten op de wensen en behoeften van de bewoners van Zeeburgereiland en een gezellige plek creëren waar de bewoners graag naartoe gaan. Loeki en Timo worden als horecaondernemers ook de vaste gezichten van deze plek. Als gecertificeerd Barista, Hospitality Manager en Strategisch Conceptontwikkelaar moet dat helemaal goed komen volgens Loeki: “Een liefde voor mensen en een passie voor koffie, twee drijfveren die allebei leiden tot het creëren van waardevolle menselijke verbinding. Dit is wat we met BLUEY’S willen bereiken. Ik geloof dat aandacht daartoe de sleutel is. Aandacht voor onze gasten, voor mooie lokale en duurzame producten van hoge kwaliteit en natuurlijk voor elkaar.”

Een gouden combinatie

Als ervaren kok gaat Timo zich ontfermen over de keuken. Vanaf woensdag 1 juli gaat hij de gasten van BLUEY’S voorzien van gezonde ontbijtjes en een uitgebreide all day brunch kaart. Loeki gaat als ervaren barista zorg dragen voor de koffiebar, waar ze specialty coffee gaat serveren. Met haar liefde voor zowel mensen als koffie zorgt zij voor een warme sfeer bij BLUEY’S. Samen dus een gouden combinatie voor het opzetten van een daghoreca-concept. “Tevens zijn wij familie, namelijk neef en nicht. Onze moeders zijn zussen en onze vaders beste vrienden. Wij kennen elkaar dus ook door en door. Wij hebben altijd al een sterke band gehad en kunnen op elkaar bouwen. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in om dit avontuur samen aan te gaan.”, aldus Loeki.

Kom je ook langs?

BLUEY’S Coffee & Kitchen opent op woensdag 1 juli officieel haar deuren, dus kom snel een keertje langs. Loeki en Timo verwelkomen je graag. Kan je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje op het instagramaccount van BLUEY’S!

BLUEY’S Coffee & Kitchen
Eef Kamerbeekstraat 182-184
1095 MP Amsterdam

BLUEY’S is geopend van dinsdag tot en met zondag van 8.00 – 17.00 uur.

Bluey's logo
Kom in contact
Naar nieuwsoverzicht