ArrangeGroup

Believe & Go for it | ArrangeGroup zet zich in voor Ronald McDonald Huis!

Geplaatst op: 07 Sep 2012

Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. ArrangeGroup zet zich voor dit goede doel in en levert graag een bijdrage!

In actie voor het goede doel

Het is volgens gasten moeilijk onder woorden te brengen hoeveel het Ronald McDonald Huis voor hun heeft betekend. “In een zware periode is het Huis een ‘haven’ van rust en zekerheid voor ons geweest.” De professionals van ArrangeGroup willen zich hier graag voor inzetten. Zaterdag 22 september gaan 42 medewerkers aan de slag voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht! Judith Hermelink, Huismanager Ronald McDonald Huis Utrecht, zal de dag starten met een presentatie over de noodzaak van het Huis. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen die worden behandeld in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Klussen en schoonmaken

Voor het Ronald McDonald Huis is een aantal zaken enorm van belang; de huizen, de doelgroep en de financiële middelen. ArrangeGroup zet zich voor ieder van deze belangen in. De eerste groep ArrangeGroupers gaat aan de slag met klussen die zijn blijven liggen en met een grondige schoonmaak. De tweede groep gaat aan de slag met het bakken van taarten voor de logees en het voorbereiden van een barbecue met buffet voor aan het einde van de dag. Hiermee willen we de logees in een moeilijke periode even laten genieten. Een derde groep medewerkers gaat enthousiast aan de slag met het inzamelen van zoveel mogelijk gelden.

Mooie uitdaging voor ArrangeGroup

Ruim 600 gezinnen rekenen per jaar op hulp van het Utrechtse huis. Er is ruim €400.000,- nodig om waar te kunnen maken wat de gezinnen zo hard nodig hebben. Voor ArrangeGroup een mooie uitdaging om zo veel mogelijk geld voor het huis op te halen.

ArrangeGroup gaat voor een geweldige dag met een geweldig resultaat!

Partner Ronald McDonald

bel mij terug