ArrangeGroup

Arrangers succesvol met Prince2 Foundation

Geplaatst op: 14 Nov 2012

Op vrijdag 10 november hebben alle 17 deelnemers van de Prince2 opleiding binnen ArrangeGroup het examen van Prince2 Foundation met succes afgelegd.

Prince2 Foundation

De opleiding Prince2 wordt door Arrange in company aangeboden aan Interim Professionals om hiermee hun projectkennis en methodieken verder te ontwikkelen. Prince2 bestaat uit 2 onderdelen; Foundation en Practitioner. Door deze opleiding leren onze Professionals wat het werken in projecten volgens de Prince2 methodiek betekent, wat hun rol, verantwoordelijkheden en bevoegdheden hierin zijn. Zij weten dit vervolgens toe te passen op hun eigen opdrachten en projecten.

Les en begeleiding

Afgelopen maanden hebben de deelnemers les en begeleiding ontvangen vanuit opleidingsinstituut ISES door de heer Rolf Teekens. Tijdens de Foundation training leert de deelnemer alles over de basiselementen van de methode. Na afloop van Prince2 Foundation is de deelnemer in staat om de principes, thema’s en processen te onderscheiden, te benoemen en met elkaar in verband te brengen. De deelnemer leert waarom en hoe de aanpak van een project op maat gemaakt moet worden. De deelnemer kan de ‘belangrijkste’ rapportages onderscheiden en benoemen en kan effectief deelnemen aan een project volgens de Prince2-methodiek.

Practioner vervolg

In januari zal de groep verder gaan met het Prince2 traject en aan de slag gaan met het Practitioner onderdeel. Ontwikkeling en opleiding blijven centraal staan binnen ArrangeGroup.

Arrange feliciteert

Een behoorlijk aantal collega’s heeft het Prince2 Foundation diploma behaald. Paulien Baaij, Ellen Bekooij, Remco Gogan, Iris van der Heijkant, Jonathan van den Hurk, Ruby Kuijper, Hans de Lange, Inge Lenting, Wendy Lindenbergh, Laura Lindsen, Anne van Mieghem, Bibian Otten, Frank Paas, Tiko Smetsers, Chantal Vergeer, Annette Verhagen en Amanda van de Brug feliciteren we met hun welverdiende diploma!

bel mij terug