Wilfried Polman

ArrangeGroup steunt het ISS-runnersteam voor het Ronald McDonald Huis

Geplaatst op: 19 juni 2017

Aankomend weekend (zaterdag 24 en zondag 25 juni) worden de HomeRun en HomeRide in Utrecht georganiseerd. Verschillende teams zullen gedurende 24 uur een route door Utrecht afleggen in de vorm van een hart. De runners leggen 200 kilometer af in estafettevorm en de riders fietsen 500 kilometer. Hiermee zamelen zij geld in voor het goede doel: het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Het Ronald McDonald Huis in Utrecht

Een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. Dankzij Ronald McDonald Huizen zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis. In Nederland zijn dertien Ronald McDonald Huizen. Ze staan bij alle academische ziekenhuizen, een aantal streekziekenhuizen met een bovenregionale functie, bij een revalidatiecentrum en een jeugdpsychiatrische instelling. Jaarlijks maken de Ronald McDonald Huizen 63.285 overnachtingen voor 5.099 gezinnen mogelijk.

ISS Facility Service logo def

ArrangeGroup steunt het ISS-runnersteam

Sociaal verantwoord ondernemen staat bij ArrangeGroup hoog op de agenda. “We steunen grote en kleinere projecten om bij te dragen aan de maatschappij. Ook organiseren we jaarlijks een inzamelingsevenement voor een goed doel. Zo hebben we in de afgelopen vijf jaar maar liefst een bedrag van 31.483 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.”, aldus Arjan Elst, Owner en Director van ArrangeGroup. Het Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Door het ISS-runnersteam te sponsoren, dragen we wederom een steentje bij aan Het Ronald McDonald Huis.

Bekijk hier de foto’s.

Arjan-elst-homerun
Terug naar het nieuwsoverzicht