ArrangeGroup

ArrangeGroup zet zich wederom in voor Ronald McDonald Huis Utrecht

Geplaatst op: 28 Jul 2015

Op zaterdag 19 september organiseert ArrangeGroup een jaarlijkse fondsenwerving voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Tijdens dit event verzorgen medewerkers van ArrangeGroup diverse activiteiten, van een estafetteloop tot kinderspelletjes. Met als doel om – in samenwerking met Stichting Zuilen en Vecht – zoveel mogelijk geld op te halen voor Ronald McDonald Huis Utrecht.

Thema Sport en Spel

De dag staat in het teken van Sport en Spel op atletiekbaan ‘Overvecht’ te Utrecht. Tussen 10:00 en 15:00 uur worden diverse activiteiten voor jong & oud georganiseerd. Denk aan een sponsorestafetteloop, (kinder)hardloopwedstrijdjes, schminken, Oud Hollandse spelletjes en nog veel meer! Door het kopen van een strippenkaart kunnen kinderen zelf kiezen welke activiteiten ze doen. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders een drankje nuttigen in de ‘Cantina’. Per verkochte consumptie gaat nog eens 50 cent naar het goede doel.

Samen in actie

ArrangeGroup heeft voor dit jaarlijkse event een partner gevonden in Stichting Zuilen en Vecht. Het doel van deze stichting is het versterken van de sociale samenhang in de wijk Zuilen. Sinds dit jaar beheren zij kantine de ‘Cantina’ bij atletiekbaan Overvecht te Utrecht. Aldy Hoogenberg, HR Manager bij ArrangeGroup en voorzitter van het event: “De unieke samenwerking tussen Ronald McDonald Huis Utrecht, Stichting Zuilen en Vecht en ArrangeGroup leidt tot een succesvolle fondsenwerving. We hopen op een stralende dag met veel bezoekers vanuit de omliggende wijken. Met uiteindelijk een topresultaat voor het Ronald McDonald Huis Utrecht.”

Steun ons nu al!

Doneer nu al en sponsor onze estafetteloop via onze actiewebsite!

Over Ronald McDonald Huis Utrecht

Het Ronald McDonald Huis te Utrecht biedt een logeerplek aan families van kinderen die opgenomen zijn in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Een kind dat ziek is, heeft zijn ouders extra hard nodig en als ouder wil je zo dicht mogelijk bij je kind zijn. Jaarlijks logeren ruim 600 gezinnen in het Huis. De Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van sponsors, donateurs en vrijwilligers.

Partner Ronald McDonald

Over Stichting Zuilen en Vecht

De Stichting Zuilen en Vecht is in 2000 opgericht om de historische Springertuin te behoeden voor woningbouw. De stichting zet zich al jaren in voor de Utrechtse wijk Zuilen. Het doel is om de sociale samenhang in Zuilen te versterken en de eigen verantwoordelijkheid en het eigen initiatief van buurtbewoners te stimuleren. Sinds dit jaar beheert de stichting ook de ‘Cantina’ bij atletiekbaan Overvecht te Utrecht.

bel mij terug