ArrangeGroup

ArrangeGroup zet zich professioneel in voor Ronald McDonald Huis Utrecht

Geplaatst op: 19 Mar 2013

Sociaal en verantwoord ondernemerschap betekent voor ons niet alleen het ontwikkelen van onze professionals, maar ook vanuit onze kennis en kunde een bijdrage leveren aan een betere wereld. Een concreet voortvloeisel is ons partnerschap met het Ronald McDonald Huis Utrecht.

ArrangeGroup in actie

ArrangeGroup heeft zich gecommitteerd aan een intensieve samenwerking met het Ronald McDonald Huis voor de komende jaren. Naast het organiseren van de jaarlijkse MBO-dag zetten wij ook op Facilitair inhoudelijk vlak onze kennis en expertise in voor het Ronald McDonald Huis.

Sinds oktober 2012 is ArrangeGroup gestart als professionele vraagbaak op facilitair gebied voor het huismanagement. Inmiddels is er een advies gepresenteerd op het gebied van het meerjaren- onderhoudsplan van het Ronald McDonald Huis Utrecht. Bovendien is er onderzoek gedaan naar het creëren van extra tijdelijke huisvesting. Dit gaat gepaard met onder andere de uitbreiding van het kinderkankercentrum van het AMC te Utrecht. Welke naar verwachting in 2016 helemaal gereed zal zijn.

Over Ronald McDonald

Het Ronald McDonald Huis Utrecht maakt zich sterk voor ouders, die in de buurt van hun zieke kind kunnen verblijven, tijdens hun (langdurige) opname in de regio Utrecht. Een nobel streven, want ouders willen dichtbij hun zieke kind zijn en kinderen willen even vergeten dat ze ziek zijn.

bel mij terug