ArrangeGroup

ArrangeGroup wenst iedereen veel succes en plezier op Vakbeurs Facilitair 2014

Geplaatst op: 15 Jan 2014

Ontwikkelen betekent soms ook andere keuzes maken. Na 12 jaar met veel plezier deel te hebben genomen aan Vakbeurs Facilitair, zijn we per 2014 niet meer aanwezig met een stand op de beurs. Natuurlijk zijn we wel op de beurs aanwezig om u te ontmoeten en kennis te delen.

Andere keuzes maken

We kiezen voor het inzetten van nieuwe instrumenten en tools. Onze Lab Philosophy en The Facility Lab geven ons inspiratie én een nieuw platform om onze relaties te ontmoeten in een prettige sfeer rondom een waardevol en actueel thema. Iedereen is welkom in ons Facility Lab waar we kennis delen en vertalen naar werkbare oplossingen. Vanuit actuele thema’s, kennis en innovatie realiseren we op maat onderzoeken, scans, workshops, rondetafels en bijeenkomsten. Hiermee onderschrijven wij ons mission statement: Empowering People and Business.

Vakbeurs Facilitair 2014

Uiteraard brengen we wel een bezoek aan de vakbeurs en hopen we u te ontmoeten. We staan te popelen om onze ideeën en energie met u te delen.

Op de website www.vakbeursfacilitair.net kunt u de volledige standhouderslijst en de plattegrond bekijken. Via het voorregistratieformulier kunt u zich gratis inschrijven voor toegang. De vakbeurs is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Iedereen veel succes en plezier gewenst op de Beurs Facilitair 2014!

bel mij terug