ArrangeGroup

ArrangeGroup weer in actie voor het goede doel

Geplaatst op: 18 Aug 2016

Sinds 2012 is ArrangeGroup partner van het Ronald McDonald Huis te Utrecht en leveren we een actieve bijdrage aan dit goede doel. In de afgelopen jaren hebben we maar liefst een bedrag van 24.457,- euro opgehaald. Ook dit jaar hopen we een mooie bijdrage te leveren. Wanneer komen we in actie? Op zaterdag 1 oktober 2016.

ArrangeGroup komt naar u toe!

Wie wil groeien, moet durven dromen. Daarom pakt ArrangeGroup het groots aan dit jaar. Op 1 oktober zullen de professionals van ArrangeGroup zich een hele dag gaan inzetten op diverse plaatsen in Nederland (Amersfoort, Amsterdam, Utrecht en Zwolle). Het doel is om zoveel mogelijk geld te genereren voor het Ronald McDonald Huis te Utrecht, zodat ouders zo dicht mogelijk bij hun zieke kind kunnen verblijven. Daarvoor zullen de professionals hun sales skills inzetten gecombineerd met hun enthousiasme en gezonde dosis lef, zoals u van hen gewend bent.

Kom bij ons langs

Benieuwd wat we precies gaan doen? Kom ons opzoeken op 1 oktober op een van onderstaande locaties:

  • Amsterdam – Dappermarkt
  • Amersfoort – Eemplein
  • Utrecht – Bakkersbrug

Steunt u ons?

ArrangeGroup zet zich vol overtuigen in voor het Ronald McDonald Huis te Utrecht. Wilt u ons hierin steunen, dan kunt u dat doen middels onze actiepagina. Elke donatie is meer dan welkom! En bij een donatie van minimaal €16,- ontvang u een originele Happy Horse knuffel.

Over het Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Huis te Utrecht biedt een logeerplek aan families van kinderen die opgenomen zijn in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Een kind dat ziek is, heeft zijn ouders extra hard nodig en als ouder wil je zo dicht mogelijk bij je kind zijn. Jaarlijks logeren ruim 600 gezinnen in het Huis. De Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van sponsoren, donateurs en vrijwilligers. Voor ArrangeGroup een belangrijke reden om zich als partner te verbinden aan het Ronald McDonald Huis te Utrecht en zich jaarlijks voor dit doel in te zetten.

 

 

goed doel

bel mij terug