Vivian Meulenveld (medium)

ArrangeGroup wederom in de Top 250 Groeibedrijven

Geplaatst op: 4 maart 2020

Vanavond heeft het Erasmus Centre for Entrepreneurship de Top 250 Groeibedrijven bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens het jaarevent van nlgroeit in Ahoy Rotterdam. Vol trots mogen wij vertellen dat ArrangeGroup wederom aan deze top is toegevoegd en hiermee een waardevolle bijdrage levert aan de werkgelegenheid in Nederland.

Een prachtig resultaat voor ArrangeGroup

Het is niet de eerste keer dat ArrangeGroup de Top 250 behaalt. Ook afgelopen jaren wisten wij een plek te bemachtigen in de Top 250 Groeibedrijven. “Naast het leveren van een mooie bijdrage aan de werkgelegenheid, bieden wij onze medewerkers ook alle ruimte om verder te ontwikkelen en een werkomgeving waar ze gelukkig zijn. Op deze manier maken wij onze missie elke dag weer waar: werk en omgeving beter en leuker maken. Dit resultaat is een prestatie waar de hele organisatie ontzettend trots op mag zijn en wat een compliment is voor al onze medewerkers!”, aldus Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup.

Top 250 Groeibedrijven

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) stelt in samenwerking met nlgroeit de Top 250 Groeibedrijven samen. Dit is een lijst met de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Top 250 Groeibedrijven wordt jaarlijks gepubliceerd en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van Prof. dr. Jansen, Academisch Directeur van ECE en Professor Corporate Entrepreneurship aan RSM. Het ScaleUp Dashboard maakt gebruik van verschillende databronnen (een combinatie van eigen onderzoek en bestaande, openbare databases) om zo jaarlijks het onderzoek uit te voeren.

Criteria Groeibedrijven

De bedrijven (scale-ups) in de Top 250 hebben minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet aan het begin van de meetperiode en realiseerden in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2016 – 2019 een gemiddelde groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.
De Top 10 is samengesteld uit bedrijven die de meeste banen in FTE creëerden in deze periode én de hoogste gemiddelde jaarlijkse groei in FTE lieten zien. De 250 bedrijven zijn samen met meer dan 30.000 FTE gegroeid.

Zie hier het volledige overzicht van de Top 250 Groeibedrijven.

ECE(klein)
NL Groeit (klein)
Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!