Vivian Meulenveld (medium)

ArrangeGroup wederom in de Top 250 Groeibedrijven

Geplaatst op: 21 maart 2019

Gisterenavond heeft het Erasmus Centre for Entrepreneurship de Top 250 Groeibedrijven bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens het jaarevent van nlgroeit in Ahoy Rotterdam. Vol trots mogen wij vertellen dat ArrangeGroup wederom aan deze top is toegevoegd en hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort!

Een prachtig resultaat voor ArrangeGroup

Het is niet de eerste keer dat ArrangeGroup de Top 250 behaalt. Ook afgelopen jaar wisten wij een plek te bemachtigen in de Top 250 Groeibedrijven van 2018. “Een prestatie waar wij als organisatie ontzettend trots op zijn! Binnen ArrangeGroup sturen wij onder andere op geluk en ontwikkeling en hebben we een sterke cultuur. Successen komen dan vanzelf en dat maakt ons een groeibedrijf. Dit keurmerk is een compliment voor onze hele organisatie. Op deze manier maken wij onze missie elke dag weer waar: werk en omgeving beter en leuker maken.”, aldus Arjan Elst, Directeur van ArrangeGroup.

Top 250 Groeibedrijven

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) stelt in samenwerking met nlgroeit de Top 250 Groeibedrijven samen. Dit is een lijst met de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Top 250 Groeibedrijven wordt jaarlijks gepubliceerd en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van Prof. dr. Jansen, Academisch Directeur van ECE en Professor Corporate Entrepreneurship aan RSM. Het ScaleUp Dashboard maakt gebruik van verschillende databronnen (een combinatie van eigen onderzoek en bestaande, openbare databases) om zo jaarlijks het onderzoek uit te voeren.

Criteria Groeibedrijven

De bedrijven (scale-ups) in de Top 250 hebben minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet. De echte toppers dus, die de Nederlandse economie ieder jaar weer een boost geven! De Top 10 is samengesteld uit bedrijven die de meeste banen in FTE creëerden in deze periode én de hoogste gemiddelde jaarlijkse groei in FTE lieten zien.

Zie hier het volledige overzicht van de Top 250 Groeibedrijven.
Samen hebben deze bedrijven meer dan 40.000 banen (in FTE) gecreëerd in afgelopen periode (eind 2015 tot en met eind 2018).

ECE(klein)
NL Groeit (klein)
Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!