Stijn-von-der-Fuhr

ArrangeGroup voor het derde jaar op rij FD Gazelle

Geplaatst op: 3 december 2019

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar kregen een aantal bedrijven in Nederland de titel FD Gazelle uitgereikt, als beloning voor hun bovengemiddelde groei. Het gaat om bedrijven met een groei van ten minste 20% in omzet over de laatste drie boekjaren. ArrangeGroup mag zich al voor het derde jaar op rij FD Gazelle noemen. Een prestatie waar we trots op zijn!

De 16e uitreiking van de FD Gazellen

De FD Gazellen zijn dé prijzen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle winnende ondernemingen ontvangen een Gazelle. Verdeeld over vier regio’s (Noord, Oost, Zuid en West) en drie categorieën (klein, middelgroot en groot) ontvangen de drie allersnelste groeiers een Bronzen, Zilveren en Gouden Gazelle. Naast omzetgroei wordt ook rekening gehouden met winstgevendheid en groei van werknemers. ArrangeGroup deed dit jaar mee in de categorie middelgroot.

FD Gazellen ben je niet zomaar

“Een FD Gazelle ben je niet zomaar. Je moet niet alleen voldoen aan een behoorlijke groei in omzet en winst, maar ook in personeel. Helemaal in deze tijden van krapte is het lastig om kwalitatief goed personeel aan je te binden en hen te behouden. Deze nominatie is een bekroning op onze strategie en dienstverlening binnen de facilitaire markt. Het is een compliment voor onze hele organisatie. Voor alle medewerkers en klanten die hun steentje bijdragen. En daar zijn we ontzettend trots op”, aldus Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup.

Groeien in meerdere opzichten

ArrangeGroup zet zich primair en continu in voor gelukkige medewerkers en relaties, waardoor er werkelijke groei ontstaat. Een groei over de volle breedte. Door onze constante drive tot ontwikkeling en onze strategie gericht op de lange termijn, creëren we niet alleen groei in de omzet, maar ook in medewerkers, duurzame relaties, kennis en kunde. Hiermee voegt ArrangeGroup in meerdere opzichten waarde toe. Daarnaast staat de mens in onze dienstverlening centraal, richten wij ons op ontwikkelen en samenwerken en is er een informele sfeer. Zo maken wij werk en omgeving beter en leuker, en zorgen we ook voor een groei in het geluk van onze collega’s.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!