ArrangeGroup

ArrangeGroup viert met trots 2 jubilea!

Geplaatst op: 05 Oct 2012

De maand oktober start feestelijk! Met trots viert ArrangeGroup het jubileum van Frida Bronkhorst, HRM Professional, en Wouter van Dorp, Manager Field. We willen beiden van harte feliciteren met deze prachtige prestatie!

Viering van 2 jubilea

Vijf jaar geleden kwam Wouter van Dorp het team van ArrangeGroup versterken. Eerst als Senior Interim Professional, vervolgens in de rol van Field Manager. Een rol die hij recht vanuit zijn hart met veel enthousiasme en hoge betrokkenheid bij zijn medewerkers vervuld. In de afgelopen jaren is Wouter binnen het Field Team dé stabiele factor gebleken.

Frida Bronkhorst werkt inmiddels 10 jaar bij ArrangeGroup. Een geweldige mijlpaal! Frida heeft verschillende functies vervuld, van Interim Professional naar Senior Interim Professional. Vervolgens was zij de eerste Field Manager die ArrangeGroup kende. Inmiddels vervult ze de functie van HRM Professional. Frida heeft er in alle rollen naar gestreefd om het beste uit zichzelf te halen en een maximaal resultaat neer te zetten. Professionaliteit, openheid en dienstverlening staat bij Frida hoog in het vaandel.

Frida en Wouter gefeliciteert!

Met taart, bloemen en champagne bedanken we Frida en Wouter met hun jubilea en voor hun commitment, gedrevenheid, inzet, betrokkenheid en loyaliteit in de afgelopen jaren!

Geloof in ontwikkeling

Ontwikkeling geeft energie, vertrouwen en leidt tot vooruitgang en kwaliteit. Daarom investeert ArrangeGroup in haar medewerkers door middel van opleidingen, trainingen en kennis. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk gebied. Onze ‘The Facility Lab’ staat voor resultaatgericht ontwikkelen en dagelijks innoveren. Niet alleen onze eigen professionals, maar ook onze opdrachtgevers en het werkveld zijn hierbij gebaat. ArrangeGroup staat garant voor professionals met passie en inhoud!

bel mij terug