ArrangeGroup

ArrangeGroup vierde in december haar 15-jarig jubileum

Geplaatst op: 17 Nov 2015

Wist u dat ArrangeGroup in december 2015 vijftien jaar bestond? Al vijftien jaar zijn wij full resourcer op het gebied van Facility Management en Inkoop en maken wij het verschil door unieke, innovatieve oplossingen en de inzet van enthousiaste professionals. Zo hebben we ruim 1.763 opdrachtgevers voorzien in facilitaire oplossingen. Het wordt tijd om hierbij stil te staan en de afgelopen vijftien én de komende vijftien jaar te vieren.

De afgelopen 15 jaar

ArrangeGroup is vijftien jaar geleden opgericht met het doel om afgestudeerde HBO’ers een kans te bieden op een mooie carrière op het gebied van Facility Management. Met dit concept werd een gat in de commerciële markt gevuld tussen operationele opdrachten en facilitaire oplossingen op tactisch en strategisch gebied. In de afgelopen vijftien jaar is ArrangeGroup gegroeid van een kleine, dynamische organisatie naar een volwaardige, innovatieve full resourcer met bijna 90 medewerkers. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren deze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het facilitaire vakgebied.

Briljante facilitaire oplossingen

Arjan Elst, directeur en eigenaar van ArrangeGroup: “Onze visie voor de komende vijftien jaar is om te groeien met onze belangrijkste diensten: de inzet van interimmers, Facility Management-contracten en innovaties uit The Facility Lab. Om nog meer opdrachtgevers te voorzien in briljante facilitaire oplossingen en antwoorden op vragen die nog niet eerder zijn gesteld.”

Waarde en happiness toevoegen

Sander Koop, directeur en eigenaar van ArrangeGroup: “Het lijkt me geweldig om de komende vijftien jaar een exponentiële vooruitgang te boeken in de facilitaire markt, maar ook de arbeidsmarkt. Voor en met klanten en collega’s gezamenlijk meer waarde en happiness toe te voegen. Deze combinatie van vooruitgang en plezier is onze drijfveer waarmee we ons ook de komende jaren blijven onderscheiden.”

Feestelijke jubileumviering

Dankzij de inzet en betrokkenheid van alle medewerkers, klanten, relaties en leveranciers is ArrangeGroup gegroeid tot het prachtige bedrijf dat ze nu is. Daarom hebben we in december 2015 samen geproost op het succes van de afgelopen 15 jaar. Op een prachtige, industriële locatie in Amersfoort hebben we er een feestelijke avond van gemaakt en hebben we samen stilgestaan bij dit mooie succes!

Jubileum footer

bel mij terug