KNVB campus

ArrangeGroup viert haar 20-jarig jubileum

Geplaatst op: 7 december 2020

Een bijzondere dag voor ArrangeGroup: het is vandaag 7 december 2020 en dat betekent dat onze mooie organisatie vandaag precies twintig jaar bestaat. Wat in het jaar 2000 begon als een kersverse start-up voor facilitair talent, is met 250 collega’s inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de facilitaire wereld. Een bijzondere mijlpaal waar wij ontzettend trots op zijn. Op naar de volgende twintig jaar!

Het ontstaan

Het begon allemaal in 2000 met de oprichting van de start-up: Arrange Talent B.V., destijds onderdeel van Talent&Pro. Arrange Talent werd opgericht met het doel om afgestudeerde HBO’ers een kans te bieden op een mooie carrière in de facilitaire markt. Opdrachtgevers kregen de beschikking over de tijdelijke inzet van hoogopgeleide talenten. Met dit concept was er voor facilitair Nederland eindelijk een alternatief voor vragen en inzet op tactisch niveau. Vanuit hun ondernemerschap en betrokkenheid grepen huidige directeuren Arjan Elst en Sander Koop in 2003 de kans om directeur-eigenaar te worden. Zo konden zij hun gedroomde visie waarmaken met een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Alles was terug te leiden tot drie dominante kernwaarden: Relatie, Ontwikkeling en Believe & Go for It. In de daaropvolgende jaren verwierf Arrange haar eigen unieke positie in de facilitaire markt en werd de zelfstandigheid ten opzichte van Talent&Pro steeds groter. De logische stap was de volledige bedrijfsovername van Arrange in 2009, wat leidde tot de oprichting van ArrangeGroup.

ArrangeGroup anno 2020

Inmiddels is ArrangeGroup uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de facilitaire wereld. Na een enorme groei sinds 2009 zijn de huidige dienstverleningen ondergebracht in drie elkaar versterkende werkmaatschappijen: Arrange Integrated (integraal facilitaire oplossingen), Arrange Interim (project- en interim management) en Arrange Consultancy (onderzoek en advies). Door de jaren heen zijn de kernwaarden en de Arrange-cultuur onverminderd overeind blijven staan en alleen maar sterker geworden. “Onze bakermat is onze cultuur. En de cultuur binnen ArrangeGroup is erg hecht. Naast hard werken, staan ontwikkeling en ontspanning centraal. Enthousiast, gedreven en gepassioneerd. Dát zijn wij! Wij zetten graag een stapje extra en hebben plezier in ons werk.”, aldus Arjan Elst.

Op naar de toekomst

ArrangeGroup is een organisatie die niet stilstaat, maar blijft groeien en ontwikkelen. Met de missie ‘Wij maken werk en omgeving beter en leuker’, willen wij Nederland gelukkiger maken. “Wij zijn ontzettend trots op en dankbaar voor onze prachtige organisatie. Wij kunnen al onze collega’s, klanten en relaties niet vaak genoeg bedanken voor alle inzet en steun de afgelopen twintig jaar. In de goede tijden, maar ook zeker in onzekere tijden zoals deze. Zonder hen waren wij niet de organisatie die wij nu zijn. Op naar de toekomst en de volgende twintig jaar.”, aldus Sander Koop.

Een gepaste viering

Een twintigjarig bestaan kunnen wij (ook in tijden van corona) natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ter ere van ons jubileum vieren wij daarom vandaag op gepaste wijze de 20ste verjaardag van onze prachtige organisatie. Tijdens de viering staan wij samen met onze Arrangers stil bij de afgelopen twintig jaar, de waardevolle samenwerkingen en memorabele momenten die wij samen hebben meegemaakt. “ArrangeGroup is niets zonder haar Arrangers. Wij zijn dan ook erg dankbaar dat wij deze mijlpaal met onze 250 collega’s mogen vieren. Samen in verbinding, dat is voor ons het belangrijkste.”, aldus Arjan Elst.

ArrangeGroup 20 jaar