Regieorganisatie

ArrangeGroup vertegenwoordigd op vakevent Facility for Future

Geplaatst op: 3 januari 2017

Op 18, 19 en 20 januari 2017 vindt het vernieuwende vakevent Facility for Future plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Op inspirerende wijze gaat Facility For for Future in op de laatste ontwikkelingen in het facilitaire vakgebied. Innovatie, inspiratie, kennisoverdracht en ontmoeting staan centraal. ArrangeGroup is uiteraard aanwezig en geeft presentaties over Ketenintegratie en Servicedesking.

Behoefte aan vakevent

Uit onderzoek van FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein, blijkt dat er een brede behoefte is aan een inhoudelijk event rondom ontwikkelingen, trends en innovaties binnen het facilitaire werkveld. Daarom heeft FMN samen met vooraanstaande spelers in het vakgebied het initiatief genomen voor het nieuwe event: Facility for Future. ArrangeGroup is hierbij aanwezig om haar kennis en visie te delen over de onderwerpen Servicedesking en Ketenintegratie. Deze presentaties vinden dagelijks plaats in het TOPdesk-theater.

11.30 uur – Verbinding in de keten

De Managing Agent is dé verbindende schakel in de facilitaire keten. Vanuit die rol neemt ArrangeGroup je mee langs een aantal initiatieven en werkwijzen waarmee de samenwerking tussen de leveranciers onderling, ten behoeve van de eindgebruiker van de klant, wordt gestimuleerd.

12.30 uur – De servicedesk van de toekomst

Dagelijks deelt ArrangeGroup haar visie op de servicedesk van de toekomst. Wat is de volgende stap na de regisserende servicedesk? Hoe behoud je de ontwikkelingsdrang en hoe blijf je als servicedesk vernieuwend? En welke ontwikkelingen zijn hierbij bepalend?

Facility for Future

FMN is de onafhankelijke beroepsvereniging voor het facilitaire domein. Als inspirator en opinieleider wil deze vereniging bijdragen aan vakvernieuwing, professionele groei en verbinding. FMN is de stuwende kracht achter Facility for Future. Geen traditionele beurs, maar een hoogwaardig en vernieuwend vakevent waar inspiratie, informatie en interactie de pijlers zijn. Facility for Future is ‘the place to be’ met theaters, belevingspleinen met innovaties en op-en-top hospitality services. Mis het niet!

facility-for-future-beurs
Terug naar het nieuwsoverzicht