Arrange Group vernieuwt

ArrangeGroup vernieuwt

Geplaatst op: 12 juli 2017

ArrangeGroup is in 2009 opgericht door Arjan Elst en Sander Koop. Ooit klein begonnen en inmiddels uitgebreid naar een organisatie met meer dan 170 medewerkers. In de tussentijd is er veel veranderd. Het is tijd om mee te veranderen. Het is tijd voor vernieuwing.

De vernieuwing

Ontwikkelen is één van de kernwaarden van ArrangeGroup. Dit maakt het ook dat er een wijziging in de structuur heeft plaatsgevonden, waarin ruimte is voor meer zelfstandige autonome BV’s. Deze vernieuwing vraagt om een herijking van het strategisch kader, waarin Arjan en Sander hun scherpe visie verwoorden. Als zij naar de toekomst kijken staan een aantal zaken centraal: geluk, maatschappelijk betrokken, samenwerken, kennis delen en ontwikkeling. Dat ArrangeGroup haar dienstverlening verder zal uitbreiden, is dan ook niet uitgesloten. Op dit moment bestaat de dienstverlening van ArrangeGroup nog uit Interim, Integrated en Consultancy.

Nieuwe huisvesting

Door de groei en de ontwikkelingen wordt het ook tijd voor een nieuwe werkomgeving. Een omgeving die een aanvulling is op wat je als bedrijf wilt zijn. De omgeving moet net zo dynamisch, eigentijds en vitaal zijn als ArrangeGroup zelf. Na al een aantal panden bekeken te hebben, stond ook een bezoek aan Hilversum op het lijstje. Het eerste gevoel was direct goed! Een pand met een rijke historie, dat onderdeel uitmaakt van Werf35. Ook hier is het delen van kennis een belangrijke pijler.

werf 35

In het pand zelf zit veel beweging en zijn alle faciliteiten aanwezig die voor ons belangrijk zijn. Daarnaast is het pand goed bereikbaar met eigen vervoer en ligt het ook op loopafstand van het treinstation Hilversum Sportpark. Het Rotor Media gebouw!

Kennismaken met de buren

Op dinsdag 11 juli stapte een groep medewerkers vol van nieuwsgierigheid in een bus met bestemming ‘onbekend’. Op het moment dat ze het Rotor gebouw zagen, was het enthousiasme duidelijk hoorbaar. We werden binnen ontvangen met koffie/thee en een taartje, verzorgd door La Place, die met haar hoofdkantoor gevestigd is op de begane grond. Vervolgens vertelde eigenaresse Hanegraaf ons enthousiast over de geschiedenis van Rotor. Hierna gingen we ‘onze etage’ bekijken, waar Arjan en Sander een kick off gaven van het vernieuwd strategisch kader. Als afsluiting werden we tijdens de rondleiding van harte welkom geheten door een aantal buren en stapten we daarna met veel indrukken weer in de bus naar Amersfoort.

Meeting gebouw

Nog meer vernieuwing

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nog meer vernieuwing, zoals een nieuwe website, een boek, een bedrijfsfilm, een leiderschapsprogramma en daarnaast natuurlijk vanaf nu de verhuizing. Eén ding is duidelijk: ArrangeGroup maakt werk en omgeving beter en leuker! Wij hebben er zin in!

Geschiedenis Rotor Media

Van pillenfabriek naar ondernemersplek. Lees hier meer over de geschiedenis.

Terug naar het nieuwsoverzicht