Rotor-media

ArrangeGroup verhuist naar Hilversum

Geplaatst op: 13 december 2017

ArrangeGroup heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt, waardoor het huidige kantoorpand niet meer aan de wensen voldoet. Vrijdag 15 december 2017 verhuist ArrangeGroup daarom naar het Rotor Media gebouw in Hilversum. Een werkomgeving waar duurzaamheid en kennisdelen nog meer centraal staat.

Dynamisch, eigentijds en vitaal

De nieuwe werkomgeving in Hilversum versterkt de identiteit van ArrangeGroup. De omgeving is dynamisch, eigentijds en vitaal. Een omgeving met een rijke historie die volop in herontwikkeling is door de vele creatieve bedrijven die zich hier vestigen. De dynamiek en energie die hierdoor ontstaat, past goed bij de sfeer die ArrangeGroup wil uitstralen. Helemaal in combinatie met het oude industriële karakter van het pand. Eén ding is duidelijk: ArrangeGroup maakt werk en omgeving beter en leuker! Niet alleen voor haar klanten, maar natuurlijk ook voor haar eigen medewerkers.

Kennis delen

Naast duurzaamheid staat kennis delen centraal. ArrangeGroup organiseert op haar nieuwe locatie diverse events en try-outs, om meer ervaring op te doen met trends en ontwikkelingen in het facilitaire vakgebied. Denk aan eigen onderzoeken en experimenten op het gebied van de fysieke werkomgeving, body & mind en voeding. Zo vergaart ArrangeGroup kennis en is in staat om – vanuit eigen ervaringen – opdrachtgevers en relaties gericht te adviseren. Het komende jaar worden bevindingen op meerdere momenten met de markt gedeeld. Hoe? Door middel van artikelen, blogs en social media.

Rotor Media gebouw

MVO-gedachte centraal

Van pillenfabriek tot BNN-gebouw tot ondernemersplek met een oud industrieel karakter. ArrangeGroup is trots op haar nieuwe locatie. Deze locatie is meer dan alleen een kantoor, het is een leefwijze. Zo staat de MVO-gedachte centraal bij de gemaakte keuzes.

Susan Claassen, HR Manager bij ArrangeGroup en tevens Projectleider van de verhuizing: “Bij elk vraagstuk wordt afgewogen in hoeverre we een duurzame en/of maatschappelijk verantwoorde keuze kunnen maken. We hebben bijvoorbeeld bewust gekozen in het ontwerp voor hergebruik van meubilair en de inzet van duurzame materialen. Het meubilair bestaat voor een groot gedeelte uit meubilair van onze oude locatie in Amersfoort en gebruikt meubilair is aangeschaft via marktplaats en in vintage winkels. Voor de bouw zijn zoveel mogelijk duurzame materialen aangeschaft. Denk hierbij aan het gebruik van sloophout en aan een gietvloer waarin kurk is verwerkt.”

Samenwerking met andere partijen

Daarnaast werkt ArrangeGroup samen met bedrijven die MVO hoog in het vaandel hebben staan. Zo sluit ArrangeGroup zich aan bij La Place (het hoofdkantoor van La Place is gevestigd op de begane grond van het pand) om koffiedik te verzamelen. Dit bevat namelijk veel voedingsstoffen die gebruikt worden om paddestoelen op te kweken. Voor onze sanitaire voorzieningen werken we met een partij samen die papieren handdoekjes inzamelt en verwerkt tot toiletpapier. Ook de eigenaar van het pand vindt MVO belangrijk. Zo liggen er zonnepanelen op het dak. Wijkbewoners maakten de aanschaf en installatie mogelijk met als tegenprestatie dat ze gebruik mogen maken van deze zonnestroom.

Onze nieuwe adresgegevens zijn vanaf 18 december 2017:

ArrangeGroup
Arendstraat 35
1223 RE Hilversum

(ons telefoonnummer is ongewijzigd: 033 433 31 98)

Terug naar het nieuwsoverzicht