CFP Facility open

ArrangeGroup vaart mee met Facility Open 2017

Geplaatst op: 13 april 2017

Voor het 13e jaar op rij wordt de CFP Facility Open georganiseerd. Een event waarbij teams uit Facility Management, vastgoed en huisvesting tegen elkaar strijden tijdens een zeilregatta. ArrangeGroup is uiteraard met relaties van de partij en we beloven er een leuke en gezellige zeildag van te maken.

Kansen tijdens Facility Open

De 13e editie van Facility Open wordt op vrijdag 19 mei in Muiden georganiseerd. Het is een mooie kans om banden met klanten en collega’s te versterken en het netwerk verder uit te breiden. Het programma is dagvullend met in de ochtend een practice race. Na de lunch op Forteiland Pampus start de zeilregatta en aansluitend is de prijsuitreiking. Er staat ons een sportieve en spannende dag te wachten.

Sportief event

“Dit sportieve evenement vinden wij de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Met een kleine groep van tien man, bestaande uit collega’s en opdrachtgevers, gaan wij er een persoonlijke en mooie dag van maken. Zeilervaring is niet nodig. Een gekwalificeerde schipper leert ons team hoe we zelfstandig de finish kunnen halen. Ons doel is niet om te winnen, maar het zou natuurlijk wel leuk zijn om onze facilitaire tegenstanders in deze strijd te verslaan.”, aldus Arjan Elst, Owner & Director van ArrangeGroup.

Winnaars vorig jaar

Het team van CBRE was vorig jaar de winnaar van deze zeilregatta. De tweede plek was voor het team van Yask en nieuwkomer FGB Facility Group werd derde. Wie gaat er dit jaar met de prijs vandoor?

CFP Facility open

Samen in volle kracht vooruit!

Team ArrangeGroup zal zich voor de volle honderd procent inzetten en samen met opdrachtgevers en klanten met volle kracht vooruit gaan!

Terug naar het nieuwsoverzicht