KNVB campus

ArrangeGroup wederom trotse partner van Facility Matters 2020

Geplaatst op: 3 november 2020

Facility Matters is hét kennisfestival voor ruim 300 ambitieuze young professionals in het facilitaire werkveld. Vernieuwend, vol energie en uitdagend. Arrange Interim is, met een aantal andere partijen, initiatiefnemer en founding father van dit evenement en ook dit jaar weer partner. Na 2 succesvolle, fysieke edities ziet Facility Matters er dit jaar een beetje anders uit: een volledig digitaL programma. En niet 1 dag, maar 2 dagen lang! De voorbereidingen voor 17 en 18 november zijn in volle gang en wij leveren ook dit jaar weer een mooie bijdrage.

Facility Matters 2020

Ondanks de coronamaatregelen en aanpassingen beloofd het ook dit jaar weer een inspirerend programma te worden, vol met interessante sprekers, kennissessies, innovatieve projecten en gezelligheid. Tijdens het kennisfestival hoor je over de laatste trends en ontwikkelingen in het facilitaire vakgebied en over boeiende vraagstukken rondom werkplekken, samenwerken, werk-privé balans en doorontwikkeling. Deel en haal kennis, laat je inspireren door voorlopers in de markt en vergroot jouw netwerk. Naast kennis delen en netwerken is het vooral een leuke dag met een hoop gezelligheid.

Webinar Arrange Interim

Ook Arrange Interim levert dit jaar weer een mooie bijdrage aan het kennisfestival. Tijdens een webinar vertellen Interim Professionals Michelle Wicklert en Anissa de Korte je alles over het werk als Interim Facility Professional. Zij hebben inmiddels diverse uitdagende opdrachten gedaan bij organisaties als Booking.com, PostNL en Sodexo, en vertellen je graag hoe het werk er inhoudelijk en qua vorm uitziet. Daarnaast geeft Jil Siegersma haar visie op het belang van vitaliteit en legt ze uit waarom daar bij ArrangeGroup zoveel aandacht aan wordt besteed. Voor young professionals dus ontzettend interessant om deze webinar bij te wonen.

Voor professionals door professionals

Het festival is speciaal opgezet voor FM-professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring. Daarnaast zijn ook afstuderende studenten óf net afgestudeerden van facilitair management, hotelschool of een relevante facility studie van harte welkom. Iedereen wordt meegenomen in een leuk programma waarbij kennis delen, inspireren en netwerken centraal staat. Een dag waarbij jij als young professional de kans krijgt interessante bedrijven en bekende facilitaire gezichten te leren kennen.

Zorg dat jij erbij bent

Wil jij onderdeel uitmaken van deze inspirerende dagen? Zet dan dinsdag 17 en woensdag 18 november alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan via de onderstaande button.

Meld je hier aan
Zie volledig programma