Stijn-von-der-Fuhr

ArrangeGroup trotse founding father van Facility Matters 2021

Geplaatst op: 30 oktober 2021

Facility Matters is hét kennisfestival voor ruim 300 ambitieuze young professionals in het facilitaire werkveld. Vernieuwend, vol energie en uitdagend. ArrangeGroup is een van de  initiatiefnemers en founding fathers van dit evenement en ook dit jaar weer partner. Na drie succesvolle edities, waarvan vorig jaar digitaal, keert Facility Matters dit jaar weer in fysieke vorm terug! De voorbereidingen voor 1 december zijn in volle gang en het belooft een geweldige dag te worden.

Fysieke vorm keert terug

Ondanks de geslaagde online editie van vorig jaar, zijn wij blij dat we dit jaar iedereen weer fysiek kunnen ontvangen. Dat doen we dit jaar bij locatie De Doelen, een bruisende hotspot in het hart van Rotterdam.

Programma

Dagvoorzitter Sophie Stravens neemt de deelnemers mee tijdens deze inspirerende dag. Haar drive zit in het verbinden van mensen door het vertellen van intrigerende verhalen. Altijd met energie, enthousiasme en flair. Biohacker, spreker en toekomstdenker Peter Joosten trapt de dag af als keynote spreker met zijn verhaal ‘De Supermens’. De afsluiting wordt verzorgd door Sierd Nutma. Hij vertelt over over mentale veerkracht als DE gamechanger van deze tijd. Naast deze inspirerende sprekers staat er van alles op het programma; van talloze interessante sessies, tot een facilitaire escaperoom, een pubquiz, een rondleiding door locatie De Doelen en uiteraard een afsluitende borrel.

Voor professionals door professionals

Het festival is speciaal opgezet voor FM-professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring. Daarnaast zijn ook afstuderende studenten (óf net afgestudeerden) van facilitair management, de hotelschool of een relevante facility studie van harte welkom. Iedereen wordt meegenomen in een leuk programma waarbij kennis delen, inspireren en netwerken centraal staat. Een dag waarbij jij als young professional de kans krijgt interessante bedrijven en bekende facilitaire gezichten te leren kennen.

Zorg dat jij erbij bent

Wil jij onderdeel uitmaken van deze inspirerende dag? Zet dan woensdag 1 december in je agenda en zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan via de website van kennisfestival Facility Matters.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!