ArrangeGroup

ArrangeGroup partner van Ronald McDonald Huis

Geplaatst op: 15 Nov 2012

Vanuit onze missie ‘Resourcing One Social and Responsible World’ wil ArrangeGroup een bijdrage leveren aan een betere wereld. Wij hebben oog voor de zwakkere doelgroepen binnen de maatschappij door minimaal één moment per jaar als ArrangGroup daarin een actieve bijdrage te doen. Daarom zijn we partner geworden van het Ronald McDonald Huis.

Partner van goed doel

Op 22 september jongstleden heeft ArrangeGroup zich ingezet voor het Ronald McDonald huis te Utrecht. Deze samenwerking is van beide kanten bijzonder goed bevallen. Daarom heeft ArrangeGroup gecommiteerd aan een intensieve samenwerking met het Ronald McDonald Huis voor de komende jaren. Naast het organiseren van de jaarlijkse MBO dag zullen wij ook op Facilitair inhoudelijk vlak onze kennis en expertise inzetten voor het Ronald Mc Donald Huis. Op deze manier is ArrangeGroup een professionele vraagbaak op facilitair gebied voor het huismanagement.

Duurzame samenwerking

Deze duurzame samenwerking hebben wij afgelopen week gevierd op ons kantoor onder het genot van een heerlijke taart in aanwezigheid van Judith Hermelink, huismanager van het Ronald McDonald huis Utrecht. We kijken uit naar de komende jaren: om geld in te zamelen voor het goede doel, maar ook om kennis te delen omtrent Facility Management.

ArrangeGroup en MVO

ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders. Op deze wijze streven wij op lange termijn naar een goede verhouding tussen people, planet en profit.

Ronald-McDonald-Huis

bel mij terug