ArrangeGroup

ArrangeGroup partner van het Ronald McDonald Huis Utrecht

Geplaatst op: 08 Jun 2014

In 2012 maakte ArrangeGroup kennis met het Ronald McDonald Huis Utrecht. Getipt door een collega, vonden we al snel de klik. Dit werd de start van een uitgebreide samenwerking. Inmiddels maakt het Ronald McDonald Huis Utrecht onderdeel uit van onze maatschappelijke jaarkalender én zijn we een professionele vraagbaak op het gebied van Facility Management.

Betrokken ondernemerschap

De samenwerking met het Ronald McDonald Huis maakt onderdeel uit van onze MBO-doelstellingen en draagt bij aan onze sociaal verantwoorde bedrijfsvoering. Bij ArrangeGroup staan mensen en kennis centraal. Door professionals en opdrachtgevers in hun kracht te zetten, versterken wij de markt. Met ruim 75 enthousiaste en gedreven professionals zijn wij actief op het gebied van Facility Management en Inkoop. De gemiddelde leeftijd van onze professionals, waarvan een aantal reeds kinderen heeft, zorgt voor affiniteit met de doelgroep van het Ronald McDonald Huis. Dit werkt versterkend voor het enthousiasme, de inzet en samenwerking.

Relatie: samen in actie!

Sinds 2012 organiseert ArrangeGroup een jaarlijkse fondsenwerving. Onze professionals nemen hiervoor verschillende activiteiten voor hun rekening om zo geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Deze teamactiviteiten zijn er op gericht zoveel mogelijk fondsen te verzamelen én hebben altijd als resultaat de onderlinge relaties te versterken. Daarnaast brengt deze dag altijd bijzondere connecties met andere organisaties, leveranciers en betrokkenen. Toch moet de kers op de taart zijn dat de gezamenlijke inspanning leidt tot resultaat. Het geeft ons een grote voldoening, trots en verbondenheid om ieder jaar een succesvolle fondsenwerving te realiseren.

Partner Ronald McDonald

Resultaat: inzet en structurele bijdrage

De afgelopen jaren zijn wij op verschillende wijze in actie geweest voor deze bijzondere instelling. Dit behelsde een enthousiaste inzet, professionele kennis of een structurele bijdrage. Allemaal bijdragend aan een intensieve samenwerking tussen onze professionals en het Ronald McDonald Huis Utrecht. Tijdens de jaarlijkse MBO-dag in juni 2012 hebben wij onze eerste inzamelingsacties georganiseerd. Onder het motto “samen in actie” zijn er auto’s gewassen, is er een rommelmarkt georganiseerd en zijn er taarten gebakken. In juni 2013 werd de inzamelingsactie tijdens het Ikea Midsommar-feest georganiseerd. De actie bestond uit verschillende zomerse activiteiten in IKEA Utrecht en werd verzorgd door onze professionals. Zo waren er toiletjuffen, inpakkers, schminkers, kaasmeisjes en andere activiteitenbegeleiders.

Facilitaire bijdrage

Naast het organiseren van de jaarlijkse MBO-dag zetten wij ook op facilitair inhoudelijk vlak onze kennis en expertise in voor het Ronald McDonald Huis. Sinds oktober 2012 is ArrangeGroup gestart als professionele vraagbaak op facilitair gebied voor het huismanagement. Inmiddels is een advies gepresenteerd op het gebied van het meerjaren- onderhoudsplan van het Ronald McDonald Huis Utrecht. Bovendien is er onderzoek gedaan naar het creëren van extra tijdelijke huisvesting.

Partner van Ronald McDonald

In de afgelopen twee jaar heeft de samenwerking met het Ronald McDonald Huis Utrecht een vaste plaats verworven binnen ArrangeGroup en nóg belangrijker bij onze medewerkers. Zo worden alle verjaardag giften gedoneerd en gaan de inzamelingshuisjes regelmatig mee naar evenementen, congressen en beurzen. In de komende jaren verwachten wij een mooie samenwerking met deze fantastische instelling, die een warme plek en rustpunt biedt voor gezinnen, dichtbij hun zieke kind.

bel mij terug