KNVB campus

ArrangeGroup overall nummer 1 facilitaire provider Nederland

Geplaatst op: 2 juni 2021

Op maandag 1 juni 2021 heeft ArrangeGroup met grote vreugde de uitslag van het jaarlijkse FM Provider Performance Onderzoek ontvangen. Dit objectieve en onafhankelijke onderzoek biedt inzicht in de prestaties van Nederlandse facilitaire dienstverleners. In het onderzoek zijn 139 opdrachtgevers bevraagd en werden 15 facilitaire providers beoordeeld. Arrange Integrated heeft, als onderdeel van ArrangeGroup, voor de derde keer deelgenomen en wederom prachtige resultaten behaald waar wij heel trots op zijn.

ArrangeGroup beste overall provider van Nederland

De Provider Performance Score is de overall score van een provider op alle aspecten van het onderzoek en geeft een beeld van de overall beoordeling van opdrachtgevers. De afgelopen twee jaren wist Arrange Integrated al twee podiumplaatsen te behalen met een hoge overall score. Dit jaar scoort Arrange Integrated met een 7,9 zelfs een prachtige eerste plaats en mag zichzelf daarmee overall beste facilitaire provider noemen.

Trotse nummer 2 in categorie Managing Agent

Als Managing Agent scoorde Arrange Integrated vorig jaar met een 7,7 een prachtige eerste plaats in het onderzoek. Ook dit jaar zijn wij weer hoog beoordeeld door onze opdrachtgevers en is onze score gestegen naar een 7,9. Met deze geweldige score zijn wij dit jaar geëindigd op de tweede plek in de categorie Managing Agent.

“Dat wij wederom een podiumplaats behaald hebben als Managing Agent en zelfs een eerste plaats als Overall Provider, hebben wij vooral te danken aan de inzet van onze medewerkers en de samenwerking met onze opdrachtgevers en leveranciers. Wij zijn supertrots op deze behaalde resultaten!”, aldus Arjan Elst, Directeur van Arrange Integrated.

Overall nummer 1 Provider

PPO nr 1

Nummer 2 Managing Agent

Hoge score op onder andere flexibiliteit

Naast de scores per uitbestedingscategorie, respectievelijk IFM, PPS, Managing Agent of Multi Services, werden de facilitaire providers ook beoordeeld op essentiële thema’s en competenties. Daaruit komt naar voren dat Arrange Integrated bovengemiddeld scoort op onder andere samenwerken, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met name flexibiliteit was dit jaar een belangrijke competentie.

Arjan vertelt: “Het afgelopen jaar bleek flexibiliteit belangrijker dan ooit. Ook uit dit onderzoek blijkt dat het Managing Agent model wordt gezien als het gunstigste model in dynamische tijden. Wij zijn niet alleen flexibel in onze houding en in ons denken. Door flexibiliteit integraal onderdeel te maken van onze dienstverlening maken we écht het verschil. Wij zijn blij dat we dit ook terugzien in de hoge score die opdrachtgevers ons geven op dit onderdeel.”

Wil je meer weten?

Het uitgebreide rapport kun je hier vinden. Ben je benieuwd wat Arrange Integrated kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met Arjan Elst, Directeur van Arrange Integrated.

Neem contact met ons op!
Naar het nieuwsoverzicht