ArrangeGroup

ArrangeGroup op de vakbeurs Facilitair ’12

Geplaatst op: 19 Jan 2012

ArrangeGroup heeft woensdag 18 januari 2012 haar eerste dag gehad op vakbeurs Facilitair. Op deze dag zijn er veel goede ontmoetingen en gesprekken bij onze stand geweest. We zijn blij en trots op het resultaat wat wij behaald hebben. Op naar nog zo’n succesvolle beurs in 2013!

Trots op geslaagde vakbeurs

ArrangeGroup heeft woensdag 18 januari haar eerste dag gehad op vakbeurs Facilitair. We hebben veel mensen mogen ontvangen in onze stand. Zowel relaties als nieuwe contacten hebben gezellig iets met ons gedronken. Ons groene schaakkoningin heeft veel bezoekers met verbazing doen stilstaan.

Kom naar onze stand!

Op 16, 17 en 18 januari 2012 vindt de veertiende editie van de vakbeurs Facilitair plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. ArrangeGroup is dit jaar voor het eerst op de beurs vertegenwoordigd. Vooraf hebben wij alle relaties uitgenodigd bij onze stand voor een drankje en een goed gesprek! Onze stand was gesitueerd in hal 1 “de Brabanthal”, standnummer 1.054.

Op de website www.vakbeursfacilitair.net kunt u de volledige standhouderslijst en de plattegrond bekijken. Via het voorregistratieformulier kunt u zich gratis inschrijven voor toegang. De vakbeurs is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. De Vakbeurs Facilitair te Brabanthallen Den Bosch is per auto eenvoudig te bereiken.

bel mij terug