ArrangeGroup

Arrangegroup ontvangt zilveren onderscheiding van EcoVadis

Geplaatst op: 12 Oct 2015

ArrangeGroup heeft van onafhankelijke onderzoeksinstelling EcoVadis de zilveren score gekregen voor haar initiatieven op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Deze onderscheiding plaatst ArrangeGroup in de top dertig procent van alle organisaties die werden geëvalueerd door EcoVadis. Een prestatie om trots op te zijn!

People, planet en profit centraal

Waar scoort ArrangeGroup hoog op volgens EcoVadis? Onder andere op de zorg voor het milieu: afval wordt gescheiden, de CO2-uitstoot wordt laag gehouden en de IT is erg ‘groen’. Ook op omgang met personeel scoren we goed. Er zijn goede voorzieningen om ziektes door werk te voorkomen en ArrangeGroup wil graag bijdragen aan een goede balans tussen werk en privé. Een aspect waar ArrangeGroup volgens EcoVadis op kan ontwikkelen, is het schrijven van een MVO-plan voor de komende jaren, om duidelijk in kaart te hebben welke MVO-aspecten extra aandacht nodig hebben.

Zilveren benoeming

ArrangeGroup ziet de zilveren onderscheiding als een beloning voor haar structurele inspanningen op het gebied van MVO. Duurzaamheid is namelijk één van de kernwaarden van ArrangeGroup. Zo heeft ArrangeGroup als doel om werkgelegenheid te creëren en actief te investeren in haar medewerkers. Wij werken vanuit het principe van Servant Leadership, waarbij ontwikkeling en groei van medewerkers centraal staan.

Partner Ronald McDonald Huis

We streven naar diversiteit van medewerkers, waarbij geen enkele groep wordt benadeeld of bevoordeeld. Ook ondernemen we acties op het gebied van mobiliteit, het nieuwe werken en de digitalisering. Werktijden zijn flexibel, waardoor medewerkers de vrijheid krijgen om files te vermijden en thuis te werken. Tevens zijn wij sinds een aantal jaar partner van het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Jaarlijks zetten we ons met alle collega’s en klanten in om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Over EcoVadis

EcoVadis beoogt praktijkverbeteringen van bedrijven op milieu- en sociaal gebied. Het helpt organisaties bij de evaluatie van de economische en sociale prestaties van hun leveranciers, om risico’s te beheersen en innovaties op het gebied van MVO te bevorderen. Volgens EcoVadis is duurzaamheid een essentiële bron van waarde in de huidige zakenwereld. Ze beoordelen bedrijven aan de hand van criteriapunten over milieu, mensenrechten, arbeid en eerlijke praktijken.

bel mij terug