Groeibedrijven

ArrangeGroup ontvangt keurmerk Top 250 Groeibedrijven

Geplaatst op: 28 maart 2018

Vol trots mogen wij vertellen dat ArrangeGroup tot de Top 250 Groeibedrijven van 2018 behoort. Met dit keurmerk van het Erasmus Centre for Entrepreneurship ontvangen wij wederom een bekroning op onze strategie en dienstverlening binnen de facilitaire markt.

Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE).  Het ScaleUp Dashboard maakt gebruikt van verschillende databronnen (een combinatie van eigen onderzoek en bestaande, openbare databases) om jaarlijks onderzoek te doen naar de snelgroeiende bedrijven in Nederland. 2018 is het tweede jaar dat de Top 250 Groeibedrijven is gepubliceerd.

Criteria Groeibedrijven

Aan welke criteria hoort een groeibedrijf te voldoen? Deze bedrijven dienen op 1 januari 2012 reeds economisch actief te zijn, aangezien er wordt gekeken naar de groei van drie achtereenvolgende jaren. In 2012 dient een bedrijf minimaal 10 werknemers en/of 5 miljoen euro omzet te hebben behaald. Vervolgens dient er in de driejarige periode vanaf 2012 sprake te zijn van een groei van minimaal 20% per jaar in omzet en/of werknemers.

Bekijk ook onze FD Gazelle nominatie

Jaarevent nlgroeit 2018

Vandaag, woensdag 28 maart, is tijdens het jaarevent van nlgroeit de complete lijst bekendgemaakt in het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Máxima en Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat. Zij spaken onder andere met diverse groeiondernemers.

Kijk hier voor het volledige overzicht van de Top 250 Groeibedrijven.

Prachtprestatie voor ArrangeGroup

“De ontvangst van dit keurmerk is een compliment voor onze hele organisatie. Wij zetten ons primair en continu in voor gelukkige medewerkers en relaties, waardoor er werkelijke groei ontstaat. Een groei over de volle breedte. Enerzijds door het realiseren van initiatieven en concepten binnen de markt en anderzijds door het creëren van persoonlijke (medewerkers)groei. Zo maken wij onze missie “wij maken werk en omgeving beter en leuker” elke dag weer waar. Dit keurmerk is een prachtprestatie waar wij met elkaar trots op mogen zijn!”, aldus Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup.

Terug naar het nieuwsoverzicht