ArrangeGroup 200

ArrangeGroup ontvangt certificering ISO 9001:2015

Geplaatst op: 24 augustus 2016

ArrangeGroup heeft zich gecertificeerd voor ISO 9001:2015 omtrent de diensten Interim Management, Projectmanagement en Werving & Selectie (inclusief Training & Coaching). Het doel van deze certificering is dat ArrangeGroup kan aantonen dat deze bedrijfsprocessen op orde zijn en de kwaliteit gewaarborgd is. Hiermee bewijst ArrangeGroup dat kwaliteit en ontwikkeling voorop staan.

ISO 9001:2015 certificering

ISO 9001:2015 is een internationaal geaccepteerde norm met betrekking tot kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm wordt gebruikt om te beoordelen of organisaties voldoen aan de eisen en wensen van de klant. ISO is vooral gericht op het beheersen van risico’s en het benutten van kansen. Simpel gezegd: ‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt.’ Dankzij deze certificering kan ArrangeGroup aan haar opdrachtgevers laten zien dat ze een betrouwbare partij is die de kwaliteit van de diensten Interim Management, Projectmanagement en Werving & Selectie voorop stelt en continu verbetert.

Vormgeving kwaliteitsbeleid

ArrangeGroup is dit ISO-traject gestart met het verder vormgeven van het kwaliteitsbeleid en door processen en risico’s per afdeling in kaart te brengen om zo de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Door middel van een interne en een externe audit – door een onafhankelijk gecertificeerde instelling – werd gecontroleerd of deze processen zijn opgesteld en de risico’s zijn geïnventariseerd. Daarnaast werd gekeken of de medewerkers daadwerkelijk volgens de opgestelde processen werken. Dit resulteerde in de ontvangst van de ISO 9001:2015 certificering omtrent de diensten Interim Management, Projectmanagement en Werving & Selectie (inclusief Training & Coaching).

Kwaliteit voorop

Sander Koop, Owner en Director bij ArrangeGroup, is zeer tevreden over het resultaat: “Met deze certificering bewijzen we als organisatie dat we doen wat we zeggen, betrouwbaar zijn en kwaliteit voorop stellen. We zijn van mening dat kwaliteit een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. We willen hiermee onze inzet, kwaliteit en kennis naar opdrachtgevers bevestigen en het stelt ons in staat om ons te onderscheiden van andere facilitaire dienstverleners. Ook laten we met deze certificering zien dat we constant werken aan de verbetering van onze diensten.”

ISO-9001-2015-certificering
Terug naar het nieuwsoverzicht